فالوده رويال؛ پيشنهاد هندي ها براي رفع عطش
ايران کوک/ فصل گرما که ميشه، نوشيدني هاي خنک مثل ميلک شيک و فالوده حسابي ميچسبه. کلي خاطره خوش با فالوده شيرازي، فالوده طالبي و گرمک داريم. چه لذتي داشت. روزهاي گرم تابستوني که از مدرسه ميومديم با ديدن اين نوشيدني ها ذوق ميکرديم. اين لذت هاي کوچک رو فراموش نکنيم. زندگي همين امروزه! خب حالا فالوده رويال چيه؟ هندي ها يه نوع فالوده دارن که با ورميشل درست ميکنن. طعم هاي مختلفي هم داره. مثلا فالوده بادام، فالوده آناناس، انبه يا ميوه هاي ديگه. فالوده رويال هم نوعي فالوده هندي هست که با ورميشل درستش ميکنيم. بله همون ورميشل معمولي که باهاش سوپ درست ميکنن! البته ميتونيد به جاي ورميشل از فالوده شيرازي هم استفاده کنيد. چي اين فالوده رو «رويال» ميکنه؟ تخم شربتي و يه مخلوط خنک و عالي از شير و شربت. آخرشم يه اسکوپ بستني وانيلي ميريزيم و با هرچي دوست داشتيم تزئينش ميکنيم. به اين ميگن فالوده رويال. اگه دوست داشته باشيد ميتونيد مقداري ژله بسته شده هم داخلش استفاده کنيد. براي شما هم پيش اومده که ژله درست کنيد و کسي نخوره. در نتيجه چند روز توي يخچال بمونه و سفت بشه. اينجور موقع ها ميتونيد خلاق باشيد و با ژله تون نوشيدني فالوده درست کنيد. چي لازم دارم (براي 2 نفر): شير 1 ليتر تخم شربتي 3 قاشق چايخوري ورميشل 5 قاشق چايخوري شکر 5 قاشق چايخوري شربت گل يا شربت آلبالو 4 قاشق چايخوري ژله توت فرنگي 1/4 پيمانه (اختياري) بستني وانيلي 3 اسکوپ پاستيل يا مغز خرد شده براي تزئين چه جوري درست ميشه: مرحله اول: پيش از هر چيز، براي تهيه فالوده رويال، تخم شربتي را بشوييد و در مقداري آب بخيسانيد. بعد از حدود 15 دقيقه که تخم ها لعابدار شدند آنها را آبکش کنيد. تخم شربتي لعابدار شده را کنار بگذاريد. مرحله دوم: حال، ورميشل را در قابلمه بريزيد و روي شعله کمي تفت بدهيد (بدون روغن). بعد از دو دقيقه تفت دادن، يک و نيم پيمانه آب اضافه کنيد و بگذاريد ورميشل پخته شود. ورميشل آماده شده را کنار بگذاريد. مرحله سوم: در قابلمه ديگري، يک ليتر شير بريزيد و بگذاريد به جوش بيايد. سپس شعله را کم کنيد و اجازه دهيد شير آرام آرام غل بزند و حجمش نصف شود. مرحله چهارم: وقتي حجم شير نصف شد، وقت اضافه کردن شربت فالوده رويال ميرسد. شربت را اضافه کنيد و سريع هم بزنيد. مرحله پنجم: بعد از آن شکر را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا در مايع حل شود. سپس در يخچال بگذاريد و اجازه دهيد به خوبي خنک شود. مرحله ششم: براي سرو، کف ليوان مقداري شربت بريزيد. بعد از آن، يکي دو قاشق از تخم شربتي لعابدار شده را اضافه کنيد. يک قاشق غذاخوري ورميشل پخته اضافه کنيد. و بعد، در صورت تمايل، هر مقدار از ژله بسته شده که خواستيد اضافه کنيد. شير آلبالوي خنک شده را روي آن بريزيد و فالوده رويال را با يک اسکوپ بستني سرو کنيد. براي تزئين اين نوشيدني تابستاني خوشمزه ميتوانيد از تکه هاي پاستيل ميوه اي استفاده کنيد. نوش جان! نکته هاي کليدي تهيه فالوده رويال: – ميتوانيد به جاي ورميشل از فالوده شيرازي آماده استفاده کنيد. – مقدار شکر را ميتوانيد با توجه به ذائقه خودتان تنظيم کنيد. – جوشاندن شير فرايندي طولاني است. ميتوانيد نيمي از شير را کم کنيد و به جاي آن دو سه اسکوپ بستني وانيلي اضافه کنيد. – استفاده از ژله کاملا اختياري است. ميتوانيد آن را حذف کنيد. – در صورت تمايل ميتوانيد از مغز گردو يا بادام خرد شده هم روي فالوده رويال استفاده کنيد. – براي زيبايي بيشتر ميتونيد چند رنگ ژله استفاده کنيد. ژله ها رو به شکل مکعب هاي کوچک هم اندازه برش بزنيد تا نوشيدني زيباتري داشته باشيد.