اشترودل را به عنوان افطاري بيرون بر آماده کنيد!
کوکپد/ من شخصا با شنيدن اسم اشترودل ياد اشترودل هاي باب الجوادحرم امام رضا(ع) ميفتم ايشالا زيارت قسمت شد امتحان کنين. اين يک نوع غذاي اتريشي است و بسته به موادي که در آن قرار ميدهند به عنوان دسر يا غذا سرو ميشود. معروفترين نوع اشترودل در اتريش، اشترودل سيب است که براي صبحانه از آن استفاده ميکنند. مواد لازم ۶ عدد ۳ و ۱/۲ پيمانه آرد ۱ پيمانه شير يا آب ولرم ۱ عدد تخم مرغ + ۱عدد براي رومال ۱/۴ پيمانه روغن مايع ۱ ق غ شکر ۱ ق چ خميرمايه ۱ ق چ نمک مراحل ۳ ساعت خميرمايه رو با شکر و شير يا آب ولرم فعال کنين تخم مرغ، روغن مايع و نمک رو با هم مخلوط کرده با قاشق کمي هم بزنين. خمير مايه رو که فعال شده اضافه کنين آرد الک کرده رو آروم آروم اضافه کرده با قاشق هم بزنين خمير رو درمحيطي گرم ۱ تا۲ ساعت استراحت بدين تاحجمش ۲ برابر بشه سپس خمير رو ورز بدين تاهواش خالي بشه و به ۶ قسمت تقسيم کنين هر قسمت رو با وردنه پهن کنين از ۲ طرف يا يک طرف برش بزنين مواد رو داخلش بذارين (مرغ گوشت چرخ کرده شکلات مارمالاد) و گيس بافت ببندين يا اگر يک طرف رو برش زدين از سمت ساده رول کنين روي قسمت برش زده سپس يک عدد تخم مرغ رو بايک ق غ آب هم بزنين و با برس روي سطح نون ها بکشين و براي پخت داخل فر يا توستر بذارين.