ميز اردور/ اسلايس خرما و بادام براي افطاري امشب
زندگي آنلاين/ چي لازم دارم: آرد سفيد : 2 و 1/2 فنجان يا 350 گرم آرد سمولينا : 2 فنجان يا 330 گرم کره : ذوب شده : 100 گرم روغن : 150 گرم آب : 3/4 فنجان گلاب : 2 قاشق غذاخوري لايه مياني: خرما خشک خرد شده : 750 گرم کره : 50 گرم شير عسلي غليط نستله : 400 گرم کنجد : 50 گرم جوز هندي : 1 قاشق چايخوري بادام زميني : 100 گرم چطور بپزم: در يک کاسه آرد سفيد، آرد سمولينا، کره ذوب شده و روغن را مخلوط کرده و ورز دهيد. آب و گلاب را با هم مخلوط کرده و کم کم به خمير اضافه کنيد و به ورز دادن ادامه دهيد. در يک کاسه خرما له شده، شير غليظ شده با نستله را با هم مخلوط کنيد. سپس بادام زميني خرد شده و کنجد و جوز هندي را اضافه کرده و مخلوط کندي تا خميري شکل شود. خمير آرد را به دو قسمت تقسيم کنيد و يک قسمت را درون ظرف چرب شده با کره بريزيد. مقداري از مخلوط خرما را روي خمير ريخته و صاف کنيد روي مخلوط خرما يک لايه از خمير بريزيد. سيني را براي 20 تا 25 دقيقه درون فر با دماي 190 درجه سانتيگراد قرار دهيد. بعد از سرد شدن با چاقوي تيز آن را برش دهيد.