برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ذائقه/ پيشنهاد پخت 3 نان براي رژيم کتوژنيک

منبع
ايران کوک
بروزرسانی
ايران کوک/ قتي تصميم ميگيريم رژيم کتوژنيک يا کتو رو وارد برنامه ي زندگيمون کنيم يکي از سوالايي که خيلي پيش مياد اينه که چه چيزي بخوريم و چطوري تهيه ش کنيم. فکر مي کنم ديگه بعد از خوندن مقاله ي رژيم کتوژنيک به طور کامل با روش و فوايد اين رژيم آشنا شده باشين. حالا وقتشه طرز تهيه نان کتوژنيک رو آموزش بديم. يکي از مهم ترين قسمت هاي اين رژيم اينه که بتونيم نان رو از برنامه غذاييمون حذف کنيم و تا مصرف کربوهيدارت رو کاهش بديم. اما مصرف نان خصوصا براي ما ايراني ها به شدت مهمه و کنار بيشتر غذاهامون هست. براي همين ما سه مدل نان کتوژنيک رو بهتون آموزش ميديم که هم خيلي خوشمزه هستن و هم راحت تهيه مي شن. اولين نان کتوژنيک توي اين مقاله نان کتو ساده هست که مطمئنا عاشق طعمش مي شين. مواد اوليه و ميزان کالري و توضيحاتي که بالاي مطلب اومده مربوط به اين نان هست. نان کتوژنيک دوم نان گل کلم هست که فقط 57 کالري و 2.5 گرم کربوهيدارت داره. پس با خيال راحت ميتونين اون رو ميل کنين. در ضمن با اين ميزان موادي که گفتيم ميشه 8 تکه نان تهيه کرد. نان کتوژنيک سوم يه خبر خوب براي کسانيه که فکر مي کنن با اين رژيم ديگه بايد با نان سير خداحافظي کنن. اتفاقا ميتونين توي اين رژيم کم کربوهيدرات و پر چربي يک عالمه نان سير با پنير زياد بخورين، اما به روشي که دستور تهيه اون رو اورديم. مقدار موادي که گفتيم براي تهيه نان سير براي دو نفر کافيه. پس اگه ميخواين نان سير بيشتري داشته باشين بايد مقدار مواد اوليه رو دو برابر کنين. خلاصه ديگه با اين سه روش براي تهيه نان بدون کربوهيدارت بعيده بهونه اي براي نگرفتن اين رژيم سالم و مقوي باقي بمونه.
چي لازم دارم: کره ذوب شده 100 گرم روغن نارگيل 30 گرم تخم مرغ بزرگ 7 عدد بيکينگ پودر 1 قاشق چايخوري آرد بادام 200 گرم صمغ زانتان 1/2 قاشق چايخوري نمک 1/2 قاشق چايخوري چطور بپزم: مرحله اول: فر را روشن کنيد. دماي فر را روي 180 درجه سانتي گراد و يا 355 فارنهايت تنظيم کنيد تا گرم شود. مرحله دوم: تخم مرغ ها را در يک کاسه بشکنيد و براي 1 تا 2 دقيقه با سرعت زياد همزن برقي، مخلوط کنيد. مرحله سوم: روغن نارگيل و کره ذوب شده را کاسه تخم مرغ ها اضافه کنيد و به هم زدن ادامه دهيد. مرحله چهارم: مابقي مواد لازم يعني آرد بادام، صمغ زانتان (جايگزين در نکات گفته شده)، بيکينگ پودر و نمک را کم کم به ظرف اضافه کنيد. به هم زدن ادامه دهيد تا خمير نان کتوژنيک ساده غليظ شود. مرحله پنجم: در قالب نان به ابعاد 8 در 4 يک کاغذ روغني پهن کنيد. خمير نان را در آن بريزيد و سطح آن را به کمک کفگير يا ليسک صاف کنيد. مرحله ششم: قالب نان را در فر بگذاريد و اجازه دهيد به مدت 45 دقيقه بپزد. (براي اطمينان از پخته شدن نان ميتوانيد از خلال دندان استفاده کنيد.) مرحله هفتم: نان کتوژنيک ساده را روي قفسه خنک کننده قرار دهيد تا تمام بخش هاي آن به طور مساوي خنک شود. سپس آن را به 16 قطعه برش دهيد. ميتوانيد اين نان را در ظرف در بسته، بيشتر از يک هفته در يخچال و تا يک ماه در فريزر نگه داري کنيد. نکات کليدي تهيه نان کتوژنيک ساده – بهتر است قبل از مخلوط کردن تخم مرغ ها مطمئن شويد که به دماي اتاق رسيده باشند. اگر تخم مرغ ها را در يخچال نگه مي داريد، ميتوانيد آن ها را به مدت سه دقيقه در يک کاسه درون آب گرم قرار دهيد. – کره و روغن نارگيل نيز بايد ذوب شده باشند و بعد به مخلوط تخم مرغ اضافه کنيد. ميتوانيد کره را در يک ماهيتابه يا شير جوش بگذاريد تا به مرور ذوب شود. نيازي به حرارت دادن کره نيست. – در صورتي که با صمغ زانتان دسترسي نداريد ميتوانيد از يک قاشق چايخوري پودر ژلاتين يا يک قاشق چايخوري دانه چيا يا يک قاشق غذاخوري پودر اسفرزه استفاده کنيد. – اگر به آرد بادام آلرژي داريد يا به آن دسترسي نداريد ميتوانيد به جاي 2 پيمانه آرد بادام، 1/2 پيمانه آرد نارگيل بريزيد. طرز تهيه نان کتوژنيک گل کلم
چي لازم دارم: گل کلم 330 گرم تخم مرغ 4 عدد پودر سير 1/2 قاشق چايخوري نمک و فلفل سياه به ميزان لازم روغن براي سرخ کردن چطور بپزم: مرحله اول: گل کلم ها را چند تکه کنيد و داخل غذاساز بريزيد. گل کلم را تا حدي ريز کنيد که به اندازه ي خرده نان شود. سپس تخم مرغ، پودر سير، نمک و فلفل را اضافه کنيد. دوباره با غذاساز مواد را به خوبي مخلوط کنيد تا نرم شده و کف کند. مرحله دوم: درون ماهيتابه کمي روغن اسپري کنيد و آن را روي حرارت ملايم بگذاريد. دو قاشق غذاخوري مخلوط گل کلم را به ماهيتابه اضافه کنيد. به کمک پشت قاشق و با احتياط مايه نان کتوژنيک گل کلم را صاف کنيد تا دايره اي به قطر 16 سانتي متر تشکيل دهد. اگر خمير نان خيلي يک دست نشد يا در بخش هايي حفره ايجاد شد، نگران نشويد. به کمک قاشق آن را اصلاح کنيد. نان گل کلم وقتي از روي حرارت برداشته شود، از پف آن کم خواهد شد. مرحله سوم: براي چند دقيقه اجازه دهيد نان کتوژنيک گل کلم به خوبي سرخ شود. در اين مدت به آن دست نزنيد. پس از چند دقيقه آن را با احتياط و به کمک کفگير برگردانيد تا طرف ديگرش هم به مدت چند دقيقه سرخ شود. با کفگير آن را به ماهيتابه فشار دهيد تا نان به خوبي پرس شده و يک دست شود. وقتي هر دو طرف نان کتو گل کلم طلايي مايل به قهوه اي شد، ميتوانيد آن را از روي حرارت برداريد. مرحله چهارم: نان کتوژنيک گل کلم را به بشقاب منتقل کنيد. ميتوانيد تا زمان سرو آن را در فر با درجه حرارت کم نگه داريد تا گرم بماند. بقيه مواد نان را درون ماهيتابه بريزيد و آن ها را سرخ کنيد. براي اين کار لازم است دوباره کمي روغن اسپري کنيد. وقتي نان آماده شد ميتوانيد آن را با هر چه دوست داريد سرو کنيد. نوش جان. طرز تهيه نان کتوژنيک سير
چي لازم دارم: پنير موزارلاي رنده شده 1 پيمانه پنير پارمسان رنده شده 1 پيمانه تخم مرغ 1 عدد پودر سير 1 قاشق چايخوري چطور بپزم: مرحله اول: فر را روشن کرده و آن را در دماي 350 فارنهايت يا 176 درجه سانتي گراد تنظيم کنيد تا با گذشت زمان گرم شود. مرحله دوم: در يک کاسه همه ي مواد لازم را با هم ترکيب کنيد و خوب بهم بزنيد. مرحله سوم: روي سيني فر يک کاغذ روغني پهن کنيد. مخلوط پنيري که آماده کرده ايد را روي آن بريزيد و آن را شکل خمير پيتزا درآوريد. مرحله چهارم: سيني را درون فر قرار دهيد و اجازه دهيد نان کتوژنيک سير به مدت 15 دقيقه بپزد. ميتوانيد به مدت چند دقيقه آن را در طبقه ي بالاي فر بگذاريد تا روي آن کاملا طلايي رنگ شود. مرحله پنجم: حالا نان کتوژنيک سير را برش دهيد و به همراه سس مارينارا يا سس پيتزا نوش جان کنيد. ميتوانيد اين نان را با فلفل قرمز، برگ جعفري يا چاشني هاي ايتاليايي نيز طعم دار کنيد. نکات کليدي تهيه نان کتوژنيک سير – در اين نان ميتوانيد از پنير چدار هم استفاده کنيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد