نماد آخرین خبر

شيريني ها/ تارت شاتوت و بادام؛ مهيج و خوش عطر

منبع
زندگي آنلاين
بروزرسانی
شيريني ها/ تارت شاتوت و بادام؛ مهيج و خوش عطر
زندگي آنلاين/ چي لازم دارم براي 8 نفر: آرد 250 گرم پودر شکر 2 قاشق سوپخوري نمک 1 پينچ کره سرد (خرد کرده) 180 گرم آب سرد 2 – 3 قاشق سوپخوري مواد لازم مياني مارمالاد يا مرباي شاتوت حدود يک‌چهارم پيمانه شاتوت 180 گرم کرة نرم شده 125 گرم شکر دانه ريز 125 گرم وانيل يک‌چهارم قاشق چايخوري تخم‌مرغ 3 عدد بادام آسياب‌کرده 125 گرم آرد 2 قاشق سوپخوري پرک بادام براي روي تارت 30 گرم پودر شکر براي روي تارت به ميزان لازم چطور بپزم: آرد، پودر شکر و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بريزيد و دستگاه را روشن کنيد تا مواد با هم مخلوط شوند. آن‌گاه کره را بيفزائيد و دستگاه را روشن نمائيد تا مواد به شکل خرده نان درآيد. سپس آب را بيفزائيد و فقط در حد مخلوط شدن مواد، دستگاه را روشن کنيد. حالا خمير فراهم کرده را به شکل توپ درآوريد و بعد آن را تخت نمائيد و در سلفون بپيچيد. اکنون خمير را يک ساعت در يخچال نگه داريد تا آماده مصرف شود. اينک خمير را روي سطح آرد پاشيده به ضخامت تقريبي 4 ميلي‌متر باز کنيد و در قالب تارت (از قالب تارت که ديواره آن از کَفَش جدا است استفاده کنيد) به ضلع 22 سانتيمتر قرار دهيد. سپس اطراف خمير را مرتب کنيد و اضافي‌هايش را بگيريد. حالا روي خمير را با کاغذ روغني و سراميک‌هاي مخصوص بپوشانيد و خمير را 10 دقيقه در فر گرم کرده با دماي 190 درجه سانتيگراد بپزيد. اکنون کاغذ و سراميک‌ها را برداريد و 10 دقيقه ديگر تارت را بپزيد و بعد بگذاريد خنک شود. اينک داخل تارت را با مارمالاد شاتوت بپوشانيد، شاتوت‌ها را رويش بچينيد و با مايه مياني پر کنيد. آن‌گاه روي تارت را با پرک بادام بپوشانيد و 25 – 30 دقيقه در فر گرم کرده با دماي 180 درجه سانتيگراد بپزيد. هنگام سرو روي تارت پودر شکر بپاشيد. روش تهيه مايه مياني کره، شکر و وانيل را با همزن برقي بزنيد تا کمرنگ و سبک شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را يکي‌يکي بيفزائيد و به همزدن مواد ادامه دهيد. سپس بادام و آرد را افزوده و مخلوط کنيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره