زندگي آنلاين/
چي لازم دارم براي 8 نفر:
آرد 250 گرم
پودر شکر 2 قاشق سوپخوري
نمک 1 پينچ
کره سرد (خرد کرده) 180 گرم
آب سرد 2 – 3 قاشق سوپخوري
مواد لازم مياني
مارمالاد يا مرباي شاتوت حدود يکچهارم پيمانه
شاتوت 180 گرم
کرة نرم شده 125 گرم
شکر دانه ريز 125 گرم
وانيل يکچهارم قاشق چايخوري
تخممرغ 3 عدد
بادام آسيابکرده 125 گرم
آرد 2 قاشق سوپخوري
پرک بادام براي روي تارت 30 گرم
پودر شکر براي روي تارت به ميزان لازم
چطور بپزم:
آرد، پودر شکر و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بريزيد و دستگاه را روشن کنيد تا مواد با هم مخلوط شوند.
آنگاه کره را بيفزائيد و دستگاه را روشن نمائيد تا مواد به شکل خرده نان درآيد.
سپس آب را بيفزائيد و فقط در حد مخلوط شدن مواد، دستگاه را روشن کنيد.
حالا خمير فراهم کرده را به شکل توپ درآوريد و بعد آن را تخت نمائيد و در سلفون بپيچيد.
اکنون خمير را يک ساعت در يخچال نگه داريد تا آماده مصرف شود.
اينک خمير را روي سطح آرد پاشيده به ضخامت تقريبي 4 ميليمتر باز کنيد و در قالب تارت (از قالب تارت که ديواره آن از کَفَش جدا است استفاده کنيد) به ضلع 22 سانتيمتر قرار دهيد.
سپس اطراف خمير را مرتب کنيد و اضافيهايش را بگيريد.
حالا روي خمير را با کاغذ روغني و سراميکهاي مخصوص بپوشانيد و خمير را 10 دقيقه در فر گرم کرده با دماي 190 درجه سانتيگراد بپزيد.
اکنون کاغذ و سراميکها را برداريد و 10 دقيقه ديگر تارت را بپزيد و بعد بگذاريد خنک شود.
اينک داخل تارت را با مارمالاد شاتوت بپوشانيد، شاتوتها را رويش بچينيد و با مايه مياني پر کنيد.
آنگاه روي تارت را با پرک بادام بپوشانيد و 25 – 30 دقيقه در فر گرم کرده با دماي 180 درجه سانتيگراد بپزيد.
هنگام سرو روي تارت پودر شکر بپاشيد.
روش تهيه مايه مياني
کره، شکر و وانيل را با همزن برقي بزنيد تا کمرنگ و سبک شود.
آنگاه تخممرغها را يکييکي بيفزائيد و به همزدن مواد ادامه دهيد.
سپس بادام و آرد را افزوده و مخلوط کنيد.
بازار