برترين ها/ اسپاگتي با کوفتهقلقلي گوشت و سس قرمز ماکاروني درست ميشود. استفاده از کوفتهقلقلي باعث ميشود که هم ظاهر زيباتري داشته باشد و هم گوشت در کل ماکاروني پخش نشود.
اسپاگتي با کوفتهقلقلي در واقع با کوفته گوشت درست ميشود. در اينجا تمهيدي به کار برده شده تا کوفتهقلقلي به هيچ عنوان باز نشده و شکل خود را از دست ندهد و راز آن استفاده از نان است بله نان ساده سفيد که براي صبحانه استفاده ميکنيم. اين بهترين روش براي درست کردن کوفتهقلقلي است. سعي کنيد از گوشت چرخ کردهاي استفاده کنيد که ۷ تا ۱۵ درصد چربي داشته باشد.
چي لازم دارم:
نان سفيد: ۳ برش، خرد شده يا تکه تکه شده
آب سرد: ۲/۳ پيمانه
گوشت چرخ کرده: ۸۰۰ گرم
پنير پارمزان رنده شده: ۱/۴ پيمانه به اضافه مقداري براي سرو
سير رنده شده: ۴ حبه
نمک دريا: ۱ قاشق چايخوري
فلفل سياه: ۱/۲ قاشق چايخوري
تخم مرغ: ۱ عدد
آرد: ۳/۴ پيمانه
روغن زيتون سبک: ۳ قاشق غذاخوري
مواد لازم براي سس:
گوجه پخته و خرد شده: ۱۰ عدد
پياز زرد: ۱ عدد متوسط (به اندازه ۱ پيمانه)
برگ بو: ۲ عدد
نمک و فلفل: به حد لازم
ريحان ريز شده: ۲ قاشق غذاخوري
چطور بپزم:
۱. برشهاي نان را خرد کنيد (لبه آنها جدا شده باشد)، به صورت تکههاي کوچک سپس ۲/۳ پيمانه آب را روي آ ها بريزيد و به مدت ۵ دقيقه کنار بگذاريد تا خيس بخورند. بعد آنها را با چنگال خرد کنيد.
۲. در کاسهاي بزرگ و يا کاسه همزن، گوشت، نان خيس خورده، تخم مرغ، فلفل سياه، نمک، ۴ حبه سير و پنير پارمزان را مخلوط کنيد. خوب بهم بزنيد تا کاملا مخلوط و يکدست شود.
۳. حالا از ترکيب گوشت، کوفتههاي به قطر ۴ سانت برداريد، يعني تقريبا به اندازه يک اسکوپ بستني. آنها را کاملا گرد کنيد سپس در آرد بغلطانيد تا کل سطح آن آردي شود. يک ماهيتابه ضخيم را روي گاز گرم کنيد، ۳ قاشق غذاخوري روغن را داخل آن بريزيد تا گرم شود. گوشتها را داخل روغن بگذاريد و تفت دهيد، حين تفت دادن بچرخانيد تا کل سطح آن قهوهاي شود. تعداد زيادي را به يکباره نريزيد تا بتوانند راحت سرخ شوند. کوفتههاي گوشت را برداريد و کنار بگذاريد.
۴. در همان ماهيتابه کمي روغن اضافه کنيد، ۱ پيمانه پياز خرد شده را داخل آن ريخته و تفت دهيد تا زماني که نرم و طلايي شود. ۴ حبه سير رنده شده اضافه کنيد، تفت دهيد و بهم بزنيد تا طلايي شوند. يعني حدود ۱ دقيقه.
۵. گوجهها را اضافه کنيد و ۲ عدد برگ بو را داخل آن بندازيد. بگذاريد خيلي آرام بجوشد. در حدي که فقط کمي گرم شود، اما حباب نزند. کوفتههاي گوشت را به ماهيتابه اضافه کنيد، درب آن را بصورت نصفه و نيمه بگذاريد و حدود ۳۰ دقيقه بگذاريد آرام کوفتهها بپزند. گاهي اوقات آنها را به آرامي بهم بزنيد و بچرخانيد. کوفتهها بايد نرم و پخته شوند، سس هم بايد غليظ شود. مقداري ريحان خرد شده را اضافه کنيد و بهم بزنيد حالا نمک اضافه کنيد تا طعم بگيرد.
۶. پاستا را مثل هميشه بپزيد تا زماني که به حالت آلدنته يا به اندازهاي که دوست داريد نرم شود. پاستا را آبکش کنيد تا کاملا آب آن خالي شود. حالا سس کوفتهقلقلي را روي اسپاگتي بريزيد و به آرامي بهم بزنيد تا ترکيب شود. براي سرو کردن آن را داخل يک ظرف بزرگ بريزيد، روي آن پنير پارمزان بپاشيد و در صورتي که دوست داريد مقداري ريحان تازه خرد شده بريزيد.
بازار