ميهن فال/ حلواي گل محمدي يکي از دسرهاي بسيار خوشمزه اي است که اغلب سر سفره افطار براي پذيرايي از مهمان ها سرو ميشود.
چي لازم دارم:
آرد ۶۰۰ گرم
روغن جامد ۴۰۰ گرم
پودر گل سرخ يک ليوان سر خالي
گردو يا بادام پودر شده يک ليوان سر خالي
پودر شکر ۳٫۵ ليوان
عسل ۱۰۰ گرم
گلاب نصف ليوان
پودر هل نصف قاشق چايخوري
پودر پسته به ميزان لازم
چطور بپزم:
۱- روغن را در يک قابلمه مناسب بريزيد و روي حرارت بگذاريد.
۲- آرد را به روغن اضافه و سرخ کنيد و مرتب به هم بزنيد تا نسوزد و بوي خامي آن گرفته شود، ولي دقت کنيد خيلي رنگ آن تيره نشود.
۳- حرارت را خاموش کرده و پودر گل سرخ و عسل و پودر شکر و پودر بادام يا گردو، هل و گلاب را به آن اضافه کنيد و خوب مخلوط کرده تا خميري لطيف نسبتاً منسجمي حاصل شود. حتي مي توانيد داخل غذاساز مخلوط کنيد.
۴- سپس خمير را روي يک سطح صاف، به وسيله وردنه به قطر دو سانتيمتر، باز کرده و با يک قالب شکيل، آن را قالب زده و در ظرف مورد نظر بچينيد و روي آن را با پودر پسته و پودر گل سرخ تزيين نماييد.
نکته: گل سرخ را حتما پودر کنيد.
بازار