شيريني ها/ کيک زرشک خانگي خوش پخت
آرگا/ مواد لازم تخم مرغ : دو عدد زرشک : ۱/۲ پيمانه شکر : ۱/۲ پيمانه وانيل : ۱/۳ قاشق چايخوري روغن مايع : ۱/۲ پيمانه شير : ۱/۳ پيمانه آرد : ۱ پيمانه بيکينگ پودر : يک قاشق مرباخوري طرز تهيه کيک زرشک در منزل براي پخت کيک زرشک ابتدا زرشک ها را به خوبي بشوييد و آن ها را روي پارچه تميزي پهن کنيد تا رطوبت اضافي شان گرفته شوند و خشک شوند. درون ظرفي مناسب تخم مرغ و وانيل و شکر را بريزيد و به مدت ۵ دقيقه مواد را هم بزنيد سپس روغن مايع را به مايه کيک بيفزاييد و به مدت يک دقيقه ديگر مايه کيک را هم بزنيد.در مرحله بعدي طرز تهيه کيک زرشک، شير را به مايه کيک بيفزاييد و با کمک همزن دستي شير را با مواد کيک به خوبي مخلوط نماييد. بيکينگ پودر و آرد را با يکديگر مخلوط کنيد سپس آن ها در دو مرحله روي مايه کيک الک نماييد و با کمک همزن دستي مايه کيک را هم بزنيد. توجه داشته باشيد که بعد از افزودن آرد و بيکينگ پودر به مايه کيک نبايد آن را بيش از حد هم بزنيد زيرا پف کيک مي خوابد. درون ظرفي مناسب يک قاشق آرد بريزيد و زرشک ها را به آرد اضافه کنيد سپس مخلوط آرد و زرشک را درون صافي بريزيد و اضافه آرد ها را بتکانيد و زرشک را به مايه کيک اضافه کنيد و به کمک ليسک زرشک را با بقيه مواد ترکيب نماييد. سپس مايه کيک را درون قالب کيک چرب شده بريزيد و قالب را درون فر که از قبل از با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد گرم شده است به مدت نيم ساعت قرار دهيد. نکات طلايي براي پخت بهتر کيک زرشک اگر تمايل داريد براي پخت کيک زرشک از زرشک تازه استفاده کنيد بهتر است ابتدا زرشک ها را به خوبي بشوييد سپس آن ها را دون کنيد و به مايه کيک بيفزاييد. در صورت تمايل مي توانيد از مقدار زرشک کمتري براي پخت کيک زرشک استفاده نماييد. اگر تمايل داريد کيک زرشک را بدون استفاده از فر بپزيد مي توانيد بعد از آماده سازي مايه کيک آن را درون قابلمه يا تابه بريزيد سپس روي درب قابلمه دمکني قرار دهيد و اجازه دهيد تا کيک روي حرارت گاز با شعله ملايم پخته شود. در اين مطلب با طرز تهيه کيک زرشک آشنا شديد که اميدواريم از طعم بي نظير اين کيک نهايت لذت را ببريد و لحظات خوب و خوشي را در کنار اعضاي خانواده خود سپري کنيد.