غذاي اصلي/ کباب کوبيده با سويا
سايت ستاره/ کباب کوبيده با سويا نوعي کباب گياهي و از انواع غذا با سويا بوده که با افزودن ادويههاي معطر به آن، ميتوانيد کبابي رژيمي و با طعم واقعي را تجربه کنيد. مواد لازم سويا ريزدانه 3 پيمانه پياز رنده شده 2 عدد تخم کتان 2 قاشق غذاخوري آرد لپه 2 قاشق غذاخوري ادويه 1/2 قاشق چايخوري زردچوبه 1/2 قاشق چايخوري پودر آويشن 1/2 قاشق چايخوري پودر سير 1/2 قاشق چايخوري زعفران دم کرده غليظ 1 قاشق غذاخوري سماق به ميزان لازم نمک به ميزان لازم گوجه فرنگي کوچک 4 عدد فلفل کبابي 4 عدد دستور تهيه پودر سير، پودر آويشن، زردچوبه، ادويه و سويا را در کاسهاي ريخته و مقداري آب گرم به آن اضافه کنيد. حدود نيم ساعت صبر کنيد تا سويا خيس خورده و مزه دار شود، سپس سويا را آبکش کنيد و خوب فشار دهيد تا آب آن کاملا خارج شود و چرخ کنيد. تخم کتان را آسياب کرده و در ۵-۴ قاشق غذاخوري آب گرم خيس کنيد تا لعابدار شود. سوياي چرخ کرده، پياز رنده شده و تخم کتان لعابدار را در کاسهاي ريخته و با هم مخلوط کنيد. آرد لپه، زعفران دم کرده و مقداري نمک به مواد فوق اضافه کرده و خوب ورز دهيد تا مواد کاملا مخلوط شده و خمير يکدستي حاصل شود. روي ظرف سلفون کشيده و ۴-۳ ساعت در يخچال قرار دهيد. ظرف را از يخچال خارج کرده، روي سطح صافي پلاستيک فريزر پهن کنيد و مقداري از مايه کباب را روي پلاستيک فريزر به شکل کباب شکل دهيد. همه مايهي کباب را به همين روش آماده کنيد. کف ظرف مخصوص فر را با روغن يا کره چرب کنيد، سپس کبابها را در آن بچينيد. ظرف را به مدت ۴۰-۳۵ دقيقه در فري که از قبل گرم کرده ايد قرار دهيد تا کبابها پخته و آماده شوند. در اين فاصله گوجه فرنگي و فلفلها را کباب کنيد. کبابها را پس از آماده شدن در ظرف سرو بچينيد، سپس گوجه فرنگي و فلفل کبابي را کنار آن قرار دهيد. کباب سويا را همراه با برنج سرو کنيد و در صورت تمايل مقداري سماق روي آن بپاشيد. نکته: در صورت تمايل ميتوانيد مايهي کباب را دور سيخهاي چوبي بگيريد و سپس در فر طبخ کنيد.