سایت ستاره/ کباب کوبیده با سویا نوعی کباب گیاهی و از انواع غذا با سویا بوده که با افزودن ادویه‌های معطر به آن، می‌توانید کبابی رژیمی و با طعم واقعی را تجربه کنید.

مواد لازم

سویا ریزدانه 3 پیمانه
پیاز رنده شده 2 عدد
تخم کتان 2 قاشق غذاخوری
آرد لپه 2 قاشق غذاخوری
ادویه 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
پودر آویشن 1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده غلیظ 1 قاشق غذاخوری
سماق به میزان لازم
نمک به میزان لازم
گوجه فرنگی کوچک 4 عدد
فلفل کبابی 4 عدد
دستور تهیه
پودر سیر، پودر آویشن، زردچوبه، ادویه و سویا را در کاسه‌ای ریخته و مقداری آب گرم به آن اضافه کنید.
حدود نیم ساعت صبر کنید تا سویا خیس خورده و مزه دار شود، سپس سویا را آبکش کنید و خوب فشار دهید تا آب آن کاملا خارج شود و چرخ کنید.
تخم کتان را آسیاب کرده و در ۵-۴ قاشق غذاخوری آب گرم خیس کنید تا لعابدار شود.
سویای چرخ کرده، پیاز رنده شده و تخم کتان لعابدار را در کاسه‌ای ریخته و با هم مخلوط کنید.
آرد لپه، زعفران دم کرده و مقداری نمک به مواد فوق اضافه کرده و خوب ورز دهید تا مواد کاملا مخلوط شده و خمیر یکدستی حاصل شود.
روی ظرف سلفون کشیده و ۴-۳ ساعت در یخچال قرار دهید.
ظرف را از یخچال خارج کرده، روی سطح صافی پلاستیک فریزر پهن کنید و مقداری از مایه‌ کباب را روی پلاستیک فریزر به شکل کباب شکل دهید.
همه‌ مایه‌ی کباب را به همین روش آماده کنید.
کف ظرف مخصوص فر را با روغن یا کره چرب کنید، سپس کباب‌ها را در آن بچینید.
ظرف را به مدت ۴۰-۳۵ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید قرار دهید تا کباب‌ها پخته و آماده شوند.
در این فاصله گوجه فرنگی و فلفل‌ها را کباب کنید.
کباب‌ها را پس از آماده شدن در ظرف سرو بچینید، سپس گوجه فرنگی و فلفل کبابی را کنار آن قرار دهید.
کباب سویا را همراه با برنج سرو کنید و در صورت تمایل مقداری سماق روی آن بپاشید.
نکته: در صورت تمایل می‌توانید مایه‌ی کباب را دور سیخ‌های چوبی بگیرید و سپس در فر طبخ کنید.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید