خراسان/ ابتدا فر را تا ۲۰۰ درجه سانتي گراد گرم کنيد.
تخم مرغ و وانيل را در ظرفي خوب هم بزنيد تا کمي سفيد شوند.
شکر قهوه اي و روغن را نيز در ظرف ديگري بريزيد و هم بزنيد تا به صورت مايع کرم رنگي درآيد.تخم مرغ هايي را که قبلا زده بوديد، به مخلوط شکر و روغن اضافه کنيد و ۳ دقيقه هم بزنيد تا خوب مخلوط شوند.
نمک دريا، عصاره سويا و زنجبيل را به مواد اضافه کنيد.بعد آرد کينوا و جوي دوسر را کم کم به مايع اضافه کنيد؛ بهتر است آرد را روي مواد الک کنيد.گردوهاي خرد شده را اضافه کنيد و هم بزنيد تا با مواد مخلوط شود.
مواد را در کاغذهاي مخصوص کيک فنجاني بريزيد و مقداري کنجد روي آن بپاشيد.در نهايت کيک هاي فنجاني را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقيقه در فر قرار دهيد.
خواص :کينوا سرشار از پروتئين ، آمينو اسيد، منيزيم، ويتامينهاي گروه B، آهن، کلسيم، پتاسيم، فسفر، ويتامين E و انواع آنتي اکسيدانهاي مفيد است. کينوا فاقد گلوتن است و در درمان ديابت، کلسترول، ميگرن، علايم يائسگي، پوکي استخوان، بيماري هاي کبدي و .. موثر است.
کينوا را مي توانيد از طريق سفارش اينترنتي يا هايپرمارکت هاي سطح شهر تهيه کنيد.
مواد لازم
آرد کينوا - يک فنجان
آرد جو دو سر – يک ليوان
شکر قهوه اي - نصف فنجان
تخم مرغ – يک عدد
روغن زيتون – دوسوم فنجان
شير – دوسوم فنجان
زنجبيل ارگانيک(اختياري) – يک قاشق چاي خوري
کنجد براي تزيين – يک قاشق غذاخوري
کاغذ مخصوص کيک فنجاني
وانيل ارگانيک – به ميزان لازم
عصاره سويا(اختياري) - يک قاشق چاي خوري
نمک دريا - يک قاشق چاي خوري
گردو خرد شده( اختياري) - ۳ عدد
بازار