خراسان/ ابتدا فر را تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
تخم مرغ و وانیل را در ظرفی خوب هم بزنید تا کمی سفید شوند.
شکر قهوه ای و روغن را نیز در ظرف دیگری بریزید و هم بزنید تا به صورت مایع کرم رنگی درآید.تخم مرغ هایی را که قبلا زده بودید، به مخلوط شکر و روغن اضافه کنید و ۳ دقیقه هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
نمک دریا، عصاره سویا و زنجبیل را به مواد اضافه کنید.بعد آرد کینوا و جوی دوسر را کم کم به مایع اضافه کنید؛ بهتر است آرد را روی مواد الک کنید.گردوهای خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد مخلوط شود.
مواد را در کاغذهای مخصوص کیک فنجانی بریزید و مقداری کنجد روی آن بپاشید.در نهایت کیک های فنجانی را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
خواص :کینوا سرشار از پروتئین ، آمینو اسید، منیزیم، ویتامین‌های گروه B، آهن، کلسیم، پتاسیم، فسفر، ویتامین E و انواع آنتی اکسیدان‌های مفید است. کینوا فاقد گلوتن است و در درمان دیابت، کلسترول، میگرن، علایم یائسگی، پوکی استخوان، بیماری های کبدی و .. موثر است.
کینوا را می توانید از طریق سفارش اینترنتی یا هایپرمارکت های سطح شهر تهیه کنید.
مواد لازم
آرد کینوا - یک فنجان
آرد جو دو سر – یک لیوان
شکر قهوه ای - نصف فنجان
تخم مرغ – یک عدد
روغن زیتون – دوسوم فنجان
شیر – دوسوم فنجان
زنجبیل ارگانیک(اختیاری) – یک قاشق چای خوری
کنجد برای تزیین – یک قاشق غذاخوری
کاغذ مخصوص کیک فنجانی
وانیل ارگانیک – به میزان لازم
عصاره سویا(اختیاری) - یک قاشق چای خوری
نمک دریا - یک قاشق چای خوری
گردو خرد شده( اختیاری) - ۳ عدد

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید