خراسان/
چي لازم دارم:
لوبيا -250 گرم
برگ نعناع - به ميزان لازم
روغن زيتون - دوقاشق غذاخوري
نمک - به ميزان لازم
چه جوري درست ميشه:
لوبياها را با چيدن انتها و ابتداي زايد آن ها پاک کرده و هرکدام را به دو قسمت تقسيم کنيد.
يک قابلمه متوسط را تا نيمه پر از آب کنيد و لوبيا را درون آن بريزيد و به مدت 10 الي 12 دقيقه به خوبي بجوشانيد. توجه کنيد که بايد بسته به جنس و تازگي لوبياها از 8 دقيقه به بعد آن ها را چک کنيد.
لوبياها را از قابلمه خارج کرده و به ظرف دلخواه انتقال دهيد. براي طعم دهي بهتر مي توانيد کمي نمک به لوبياها اضافه کنيد. سپس نعناع له شده و روغن زيتون را نيز به آن اضافه کنيد.
براي تيه اين غذا بعتر از از لوبيا موم که نوع خاصي از لوبيا سبز بوده و بيشتر با رنگ هاي زرد يا بنفش در فصل تابستان يافت شده و طعمي تند و شيرين دارد، استفاده کنيد.
بازار