نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ لوبيا سبز نعناعي؛ دورچين عالي براي غذاهاي گوشتي

منبع
خراسان
بروزرسانی
غذاي اصلي/ لوبيا سبز نعناعي؛ دورچين عالي براي غذاهاي گوشتي
خراسان/ چي لازم دارم: لوبيا -250 گرم برگ نعناع - به ميزان لازم روغن زيتون - دوقاشق غذاخوري نمک - به ميزان لازم چه جوري درست ميشه: لوبياها را با چيدن انتها و ابتداي زايد آن ها پاک کرده و هرکدام را به دو قسمت تقسيم کنيد. يک قابلمه متوسط را تا نيمه پر از آب کنيد و لوبيا را درون آن بريزيد و به مدت 10 الي 12 دقيقه به خوبي بجوشانيد. توجه کنيد که بايد بسته به جنس و تازگي لوبياها از 8 دقيقه به بعد آن ها را چک کنيد. لوبياها را از قابلمه خارج کرده و به ظرف دلخواه انتقال دهيد. براي طعم دهي بهتر مي توانيد کمي نمک به لوبياها اضافه کنيد. سپس نعناع له شده و روغن زيتون را نيز به آن اضافه کنيد. براي تيه اين غذا بعتر از از لوبيا موم که نوع خاصي از لوبيا سبز بوده و بيشتر با رنگ هاي زرد يا بنفش در فصل تابستان يافت شده و طعمي تند و شيرين دارد، استفاده کنيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره