خراسان/ چی لازم دارم:
لوبیا -250 گرم
برگ نعناع - به میزان لازم
روغن زیتون - دوقاشق غذاخوری
نمک - به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
لوبیاها را با چیدن انتها و ابتدای زاید آن ها پاک کرده و هرکدام را به دو قسمت تقسیم کنید.
یک قابلمه متوسط را تا نیمه پر از آب کنید و لوبیا را درون آن بریزید و به مدت 10 الی 12 دقیقه به خوبی بجوشانید. توجه کنید که باید بسته به جنس و تازگی لوبیاها از 8 دقیقه به بعد آن ها را چک کنید.
لوبیاها را از قابلمه خارج کرده و به ظرف دلخواه انتقال دهید. برای طعم دهی بهتر می توانید کمی نمک به لوبیاها اضافه کنید. سپس نعناع له شده و روغن زیتون را نیز به آن اضافه کنید.
برای تیه این غذا بعتر از از لوبیا موم که نوع خاصی از لوبیا سبز بوده و بیشتر با رنگ های زرد یا بنفش در فصل تابستان یافت شده و طعمی تند و شیرین دارد، استفاده کنید.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

نسخه جديد
آگهی