سرآشپز پاپیون/ مواد اصلی
برگ کاهو (درشت)۱۰ عدد
زرشک۱ قاشق غذا خوری
قارچ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده۱/۲ پیمانه
پیاز خرد شده۱ عدد
سیر۱ حبه
روغن زیتون۱/۴ پیمانه
شوید خرد شده۱/۲ قاشق سوپ خوری
آب نارنج۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
پنیر گودا رنده شده ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه
زمان تهیه ۱۵دقیقه
زمان پخت ۳۰دقیقه

۱
قارچ‌ها را پس از شستن خرد نموده و روی حرارت با پیاز و سیر تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شود.
۲
سپس شوید، زرشک و فلفل دلمه‌ای را اضافه کرده و با کمی روغن تفت می‌دهیم نمک و فلفل را اندازه می‌کنیم و در آخر آب نارنج را افزوده و مخلوط می‌نماییم.
۳
پس از ۴-۳ دقیقه مواد را از روی حرارت برداشته پنیر را اضافه و مخلوط می‌کنیم.
۴
برگ‌های کاهو را سه دقیقه در آب جوش قرار داده تا نرم شود.
۵
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم.
۶
کاهوها را آبکش کرده و انتهای برگ کاهو (قسمت سفید) را می‌بریم سپس دو برگ کاهو را به پشت روی هم قرار داده و از مواد با قاشق وسط برگ‌ها قرار داده و مثل بقچه یا دلمه برگ مو آن‌ها را می‌بندیم
۷
دلمه‌ها را در ظرف مناسب چرب شده چیده و در فر به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

نسخه جديد
آگهی