سرآشپز پاپيون/
مواد اصلي
برگ کاهو (درشت)۱۰ عدد
زرشک۱ قاشق غذا خوري
قارچ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه اي رنگي خرد شده۱/۲ پيمانه
پياز خرد شده۱ عدد
سير۱ حبه
روغن زيتون۱/۴ پيمانه
شويد خرد شده۱/۲ قاشق سوپ خوري
آب نارنج۱/۴ پيمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
پنير گودا رنده شده ۱/۲ پيمانه
طرز تهيه
زمان تهيه ۱۵دقيقه
زمان پخت ۳۰دقيقه
۱
قارچها را پس از شستن خرد نموده و روي حرارت با پياز و سير تفت ميدهيم تا آب آن کشيده شود.
۲
سپس شويد، زرشک و فلفل دلمهاي را اضافه کرده و با کمي روغن تفت ميدهيم نمک و فلفل را اندازه ميکنيم و در آخر آب نارنج را افزوده و مخلوط مينماييم.
۳
پس از ۴-۳ دقيقه مواد را از روي حرارت برداشته پنير را اضافه و مخلوط ميکنيم.
۴
برگهاي کاهو را سه دقيقه در آب جوش قرار داده تا نرم شود.
۵
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتيگراد روشن ميکنيم.
۶
کاهوها را آبکش کرده و انتهاي برگ کاهو (قسمت سفيد) را ميبريم سپس دو برگ کاهو را به پشت روي هم قرار داده و از مواد با قاشق وسط برگها قرار داده و مثل بقچه يا دلمه برگ مو آنها را ميبنديم
۷
دلمهها را در ظرف مناسب چرب شده چيده و در فر به مدت ۱۰ دقيقه ميپزيم.
بازار