کيک تخته اي نارگيلي و کشمشي
کوکپد/ از عطر و مزش نگم براتون عاليه مواد لازم آرد سفيد2 و نيم ليوان روغن مايع نصف ليوان تخم مرغ 4 عدد 3/4 ليوان شير ليوان شکر1 0.5 ق چاي خوري وانيل 2 ق مرباخوري بکينگ پودر پودر نارگيل نصف ليوان کشمش نصف ليوان(دلخواه) مراحل کشمش ها رو نيم ساعت خيس ميکنيم و آبکش ميکنيم.شکر و تخم مرغ و وانيل رو 5 دقيقه با همزن ميزنيم روغن وشير رو به ترتيب اضافه و مخلوط ميکنيم. پودر نارگيل رو هم اضافه و مخلوط ميکنيم. آرد و پکينگ پودر رو مخلوط و الک ميکنيم و به مايه کيک اضافه و در حد يک دست شدن آروم هم ميزنيم. کشمش ها رو با کمي آرد مخلوط ميکنيم و ميريزيم داخل مايه کيک. قالب بيست در سي (من از ظرف پيرکس استفاده کردم) رو چرب ميکنيم و مايه کيک رو ميريزيم و به دلخواه روش کنجد ميريزيم و در فر از قبل گرم شده با دماي 170 قرار ميديم بسته به حرارت فر سي الي چهل دقيقه طول ميکشه تا بپزه و طلايي بشه ميتونيد کشمش نريزيد يا کم تر بريزيد ولي با کشمش خيلي خوشمزه تر ميشه. آردي که با کشمش مخلوط ميشه باعث ميشه کشمش ها ته نشين نشه.من کمي عسل رو تا کيک داغ بود با قلم مو روش کشيدم و با پودر نارگيل و گل محمدي و گردو تزيين کردم نوش جان