صبحانه/ کاپ کيک ساده را با شير ميل کنيد
سرآشپز پاپيون/ کاپ کيک پايه با مواد ساده و دردسترس مواد لازم کره۱۰۰ گرم پودر شکر۱۰۰ گرم آرد۱۰۰ گرم تخم مرغ۲ عدد وانيل۱/۲ قاشق چاي خوري بيکينگ پودر۱ قاشق چاي خوري طرز تهيه زمان تهيه ۳۰دقيقه زمان پخت ۶۰دقيقه ۱ همه مواد رو ميذاريم به دماي محيط برسه کره و پودر شکر رو باهم ميزنيم تا کرمي و کشدار بشه حدود ۴ دقيقه ۲ تخم مرغ ها و وانيل رو اضافه کرده و يکي دو دقيقه ميزنيم تا خوب مخلوط شوند ۳ آرد و بيکينگ پودر رو از قبل الک کرده و کم کم به مواد اصافه کرده و با ليسک يا قاشق هم ميزنيم تا کاملا با مواد ترکيب شود ۴ از مايه کيک درون کپسولهاي کاپ کيک يا مافين ريخته به اندازه اي که سر کپسول خالي باشد يا حدود دو سوم ۵ کاپ کيک ها را درون فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقيقه الي نيم ساعت(بسته به اندازه قالب و نوع فر متفاوت است) قرارميدهيم ساير نکات کاپ کيک ساده -براي تهيه پودر شکر ، شکر را چند پالس با آسياب بزنيد -اين کاپ کيک را ميتوان با مغزي هاي مختلف(کرمفيل شکلات و...) يا به صورت کاکائويي يا با اضافه کردن حدود 1 چهارم پيمانه شير يا آب ميوه يا پودر نارگيل با طعم هاي متفاوت تهيه کرد -با اين مقدار مواد حدود 12 عدد کاپ کيک با سايز کيک يزدي خواهيد داشت -ميتوانيد نيمي از کره را با روغن جايگزين کنيد -درصورتيکه کم شيرين تر مي پسنديد مقدار شکر را به 80 گرم تقليل دهيد.