برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

طرز تهيه شيريني عسلي ساده و خوشمزه

منبع
بروزرسانی
سايت ستاره/ شيريني عسلي يک شيريني با دستور پخت آسان است و طرفداران زيادي دارد. براي پخت اين شيريني به موادي مانند کره، شکر، تخم مرغ، نمک و مرباي تمشک نياز داريد. مواد لازم براي پخت شيريني عسلي (براي ۴۰ عدد شيريني) کره نرم شده دو سوم فنجان يا ۱۵۰ گرم شکر قنادي دو سوم فنجان يا ۷۵۰ گرم زرده تخم مرغ يک عدد نمک نوک قاشق چاي‌خوري مرباي تمشک (ويا هر مرباي ديگري)به ميزان لازم طرز تهيه کره نرم شده را درون يک کاسه بريزيد و سپس شکر، آرد، زرده تخم ‌مرغ و نمک را اضافه کنيد. ابتدا اين مواد را با يک همزن دستي مخلوط کنيد و بعد با دست‌ خوب ورز دهيد. (تا زماني که به يک خمير به دست‌هايتان نچسبد، ورز دادن را ادامه دهيد.) بعد از ورز دادن کامل، خمير را در يک کيسه پلاستيکي قرار داده و به مدت ۳۰ دقيقه در يخچال بگذاريد. فر را روي ۱۷۰ درجه سانتي گراد تنظيم کنيد. يک کاغذ روغني مخصوص شيريني‌پزي کف سيني فر قرار دهيد. روي يک سطح صاف را آردپاشي کنيد. نيمي از خمير را برداريد و با وردنه به ضخامت ۲ ميلي‌متر پهن کنيد. از يک قالب گرد با قطر ۶ سانتي‌متر استفاده کنيد و خمير را قالب بزنيد. از يک قالب کوچک‌تر استفاده کنيد و وسط شيريني خود را قالب بزنيد. خمير باقي‌مانده را طبق روالي که گفتيم پهن کرده و قالب بزنيد. (در اينجا نيازي نيست وسط شيريني‌ها را سوراخ کنيد.) خميرهاي قالب زده شده را در سيني فر بچينيد. سيني فر را به مدت ۱۰ دقيقه درون فر قرار دهيد. بعد از گذشت ۱۰ دقيقه شيريني‌ها را از فر خارج کرده و اجازه دهيد تا خنک شود. مرباي تمشک را درون ظرفي بريزيد، آن را روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد. بعد از به جوش آمدن، مربا را از صافي عبور دهيد تا شيره آن جدا شود. اجازه بدهيد ۵ دقيقه بگذرد تا شيره مربا سرد شود. مقدار کمي از شيره مربا (حدود يک قاشق چاي‌خوري) را روي شيريني‌هايي که وسط‌شان قالب نزديد بريزيد. در اين مرحله شيريني‌هايي که وسط‌شان قالب زديد را روي آن بگذاريد و کمي فشار دهيد. پودر قند را روي شيريني‌ها الک کنيد و اجازه دهيد يک‌ساعت در دماي محيط باشند و سپس درون ظرف بسته در يخچال نگه‌داري کنيد. نکات مهم در هنگام قرار دادن خمير قالب‌زده درون سيني فر بايد خيلي مراقب باشيد؛ به آرامي آن‌ها را جا به جا کنيد تا فرم آن به هم نريزد. براي پخت اين شيريني ده دقيقه زمان استانداردي است؛ بنابراين پخت با مدت زمان بيشتر باعث خشک شدن و به اصطلاح بيسکويتي شدن شيريني مي‌شود. شيريني عسلي ماندگاري زيادي دارد اما به خاطر داشتن مربا، ممکن است زودتر از آنچه فکر کنيد تازگي‌‌اش را از دست بدهد؛ به همين خاطر نياز است که آن را درون يک ظرف در بسته درون يخچال نگه داري کنيد. با اين روش شيريني شما با همان کيفيت و تازگي روز اول باقي خواهد ماند. سخن نهايي دست به کار شويد و هر چه زودتر خود و خانواده‌تان را به صرف اين شيريني فوق‍العاده مهمان کنيد. اين شيريني بافتي نرم و خوشمزه دارد و در کنار چايي يا قهوه بسيار دلچسب است. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره