مجله کوروش/
مواد لازم براي ۶ نفر
ماش: ۱ پيمانه
برنج: ۳ پيمانه
گوشت چرخکرده: ۵۰۰ گرم
پياز: ۱ عدد بزرگ
شويد خشک: ۳ قاشق غذاخوري
نمک، فلفل، دارچين و زردچوبه: به مقدار دلخواه
زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذاخوري
روغن مايع: به مقدار لازم
کشمش (اختياري): ½ پيمانه
طرز تهيه
در يک قابلمه ماشهاي پاک شده را با مقداري اب به مدت ۳۰ دقيقه بپزيد. لازم نيست ماش را بيش از حد بپزيد چون در پلو له ميشود. گوشت چرخکرده را با پياز و ادويه و مقداري نمک مزهدار کنيد و در روغن تفت دهيد تا خوب سرخ شود. در يک ماهيتابه پياز را نگيني به صورت خلالي نازک خرد کنيد و با مقداري زردچوبه و نمک تفت دهيد. در صورت تمايل کشمش را هم اضافه کنيد و تفت دهيد و روي کشکش و ساير مواد دارچين بريزيد. اگر طعم کشمش را در پلو نميپسنديد فقط پياز را با ادويهجاتي که گفتيم و نيز دارچين تفت دهيد و کنار بگذاريد. در يک قابلمه آب را جوش بياوريد. برنج را مثل هميشه بپزيد و آبکش کنيد. ماش و شويد خشک را با برنج آبکش مخلوط کنيد.
حتما بخوانيد طرز تهيه خوراک نودل و جوجه ترياکي؛غذاي کمکالري به سبک آشپزي ژاپني
کف قابلمه مقداري روغن بريزيد و کف آن را با سيب زميني يا چند تکه نان بپوشانيد. مخلوط برنج، ماش و شويد را در قابلمه بريزيد اجازه بدهيد به مدت ۳۰ دقيقه پلو ماش مجلسي دم بکشيد. در پايان مقداري از روي برنج برداريد و با زعفران دم کرده مخلوط کنيد. پلو ماش مجلسي را در ظرف مورد نظر سرو کنيد و با مخلوط پياز داغ و کشمش، برنج زعفراني و نيز گوشت قلقلي تزيين کنيد.
بازار