ناگت مرغ ترکيه اي؛ سالم و متنوع آشپزي کنيد
آخرين خبر/ چي لازم دارم: سينه مرغ 750 گرم آرد سفيد 2 قاشق غذاخوري سفيده تخم مرغ 1 عدد روغن مايع 3-4 قاشق غذاخوري نمک 1.5 قاشق دسرخوري فلفل سياه 1 قاشق چايخوري آويشن 1 قاشق چايخوري سرپر ادويه کاري 1 قاشق چايخوري پودر فلفل قرمز 1 قاشق چايخوري زيره سبز 1 قاشق چايخوري سير 2 حبه مواد لازم براي سرخ کردن آرد سوخاري 1 ليوان تخم مرغ 2 عدد آرد سفيد 3 قاشق غذاخوري روغن مايع به اندازه کافي چطور بپزم: سينه مرغ را به تکه هاي کوچک تقسيم کرده و با آرد، سفيده تخم مرغ و تمامي ِ ادويه ها تا زماني که مثل ِ گوشت ِ چرخ کرده شود، چرخ کنيد.(مي توانيد در غذاساز هم مواد را هم بزنيد). دستتان را نم کنيد و مواد را به اندازه ي دلخواه جدا کرده و پهن کنيد. بعد از اينکه تمامي ِ مواد را به حالت ِ مورد نظر درست کرديد، به ترتيب در آرد، تخم مرغ و سپس در آرد سوخاري بغلتانيد. و سپس در روغن ِ داغ شده سرخ کنيد. نکته: مي توانيد اين مواد را آماده کرده و قبل از سرخ کردن در فريزر نگهداري کنيد و هر موقع دلتان خواست 10-15 دقيقه قبل از سرخ کردن از فريزر درآورده و صبر کنيد تا آماده ي سرخ کردن شود.