شام/ خوراک کنگر را امتحان کنيد
بيتوته/ مواد لازم : کنگر500 گرم پياز و ليموترش و هويج از هر کدام يک عدد سيبزميني دو عدد نخودفرنگي يک پيمانه شويد چند شاخه نمک و زردچوبه و روغن و آب جوش به ميزان لازم طرز تهيه : آشپزي-پياز را خلالي کرده و تفت ميدهيم. سيبزميني و هويج را نگيني ميکنيم و با پياز کمي تفت ميدهيم. کنگر را پاک کرده و با نخودفرنگي به مواد اضافه کرده و آنها را هم تفت ميدهيم. ادويه و آبجوش را هم ميريزيم و اجازه ميدهيم با حرارت کم بپزد. بعد از پخت آب ليمو را اضافه کرده و با شويد تزئين ميکنيم.