لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد!http://akhr.ir/5395744
۴.۳K
۱
ايران کوک/ ساندويچ ذرت پنيري يکي از انواع ساندويچ با پنير پيتزا است که هم سالم بوده و هم راحت و سريع تهيه مي شود. اين ساندويچ براي صبحانه يا عصرانه مناسب است و دو روش براي تهيه کردن دارد. در اين دو روش ما از مواد اوليه مختلفي استفاده کرده ايم و پنير پيتزا را با پنير خامه اي جايگزين نموده ايم. شما هم ميتوانيد هر پنيري که بيشتر مي پسنديد در ساندويچ ذرت تان بريزيد. در روش دوم تهيه ساندويچ ذرت پنيري از چند ادويه هندي استفاده کرده ايم که ممکن است برخي از آن ها را راحت پيدا نکنيد. در اين صورت ميتوانيد آن ادويه را حذف و با ادويه دلخواه خودتان ساندويچ را تهيه کنيد.
ما در روش اول از پنير خامه اي استفاده کرديم و در روش دوم پنير موزارلا. روش دوم اين ساندويچ کالري بالاتري هم دارد. پس اگه رژيم لاغري داريد پيشنهاد مي کنيم از ساندويچ ذرت پنيري به روش اول استفاده کنيد و ميزان پنير را کاهش دهيد. کودکان عاشق اين ساندويچ هستند و تهيه کردن ساندويچ ذرت پنيري تنها 15 يا نهايتا 20 دقيقه از وقت شما را خواهد گرفت پس بهانه ها را کنار بگذاريد و براي کودکان خانواده و کودک درون خودتان اين ساندويچ را تهيه کنيد. اگر دوست داشتيد ساندويچ هاي پنيري بيشتري ياد بگيريد ما ساندويچ مرغ پنيري و کسادياي پنير را پيشنهاد مي کنيم.
چي لازم دارم (براي 4 نفر):
نان تست 8 تکه
پنير خامه اي 1/4 پيمانه + 2 قاشق غذاخوري
ذرت شيرين 1/2 تا 3/4 پيمانه
پودر خردل 1/4 قاشق چايخوري
فلفل 1/4 قاشق چايخوري
فلفل چيلي قرمز به ميزان لازم
جعفري يا گشنيز تازه يا خشک به ميزان لازم
کره صاف شده 2 قاشق چايخوري (دلخواه)
چه جوري درست ميشه:
روش اول: طرز تهيه ساندويچ ذرت پنيري
مرحله اول:
پنير خامه اي را 15 دقيقه بيرون از يخچال بگذاريد تا کمي نرم شود. هم چنين ميتوانيد ظرف محتوي پنير را در کاسه ي آب داغ بگذاريد. سپس پودر خردل، فلفل و سبزيجات تازه يا خشک را مانند گشنيز و جعفري يا هر سبزي دلخواه به مواد اضافه کنيد.
مرحله دوم:
همه ي مواد را با هم مخلوط کنيد تا حدي که خميري نرم و يک دست حاصل شود.
مرحله سوم:
ذرت شيرين را به مواد اضافه کنيد. براي اين کار ميتوانيد از ذرت منجمد استفاده کنيد يا ميتوانيد دانه هاي ذرت را از ساقه جدا کرده و شب قبل آن ها را 15 دقيقه بپزيد که براي تهيه ساندويچ ذرت پنيري آماده باشند.
مرحله چهارم:
همه ي مواد را با هم خوب مخلوط کنيد.
مرحله پنجم:
مخلوط ذرت پنيري را روي نان ها بماليد و در صورت تمايل کمي پودر فلفل روي آن بپاشيد.
مرحله ششم:
اگر دوست داريد ميتوانيد در قسمت بيروني نان تست کمي کره بماليد.
مرحله هفتم:
ساندويچ ذرت پنيري را در ساندويچ ساز قرار دهيد يا در ماهيتابه سرخ کنيد تا طلايي رنگ شود.
مرحله آخر:
ساندويچ ذرت پنيري را به صورت گرم يا سرد سرو کنيد. نوش جان.
روش دوم: طرز تهيه ساندويچ ذرت پنيري
مواد لازم:
نان تست 6 تکه
ذرت شيرين 1/2 پيمانه
پنير موزارلا 1/2 پيمانه
فلفل چيلي سبز 2 عدد
پودر فلفل 1/4 قاشق چايخوري
گرام ماسالا 1/4 قاشق چايخوري
چت ماسالا به ميزان دلخواه
حلقه هاي پياز به ميزان دلخواه
هويج خرد شده 1/2 عدد
سس کچاب يا چاتني دلخواه به ميزان لازم
روغن يا کره به ميزان لازم
برگ سبزيجات تازه مثل جعفري يا نعنا
مرحله اول:
ذرت ها را آماده کنيد. اگر از ذرت منجمد استفاده مي کنيد آن را بشوييد و خشک کنيد. اگر ذرت را از ساقه جدا مي کنيد بهتر است با آب جوش کمي آن را بپزيد و بعد استفاده کنيد. يک کاسه ي بزرگ برداريد و پنير، هويج، سبزيجات تازه، گرام ماسالا و پودر فلفل را در آن بريزيد. ذرت و تمام مواد را به کاسه اضافه کنيد و خوب با هم مخلوط کنيد.
مرحله دوم:
دور نان تست را با چاقو ببريد. سپس دو طرف آن را به کره آغشته کنيد. سس کچاپ يا چاتني هندي را روي نان بماليد.
مرحله سوم:
تمام مواد ساندويچ را روي يک طرف نان قرار دهيد. در صورت تمايل از حلقه هاي پياز هم استفاده کنيد.
مرحله چهارم:
تکه ي ديگر نان تست را روي ساندويچ بگذاريد. به کمک توستر، ساندويچ ساز يا ماهيتابه ساندويچ ذرت پنيري را آماده کنيد. به کمک يک کفگير ساندويچ را فشار دهيد. وقتي پنير شروع به ذوب شدن کرد ساندويچ را از روي حرارت برداريد.
مرحله پنجم:
در صورت دلخواه ساندويچ ذرت پنيري را نصف کرده و آن را گرم نوش جان کنيد.
– در روش دوم ميتوانيد پنير خامه اي را جايگزين پنير موزارلا کنيد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد