نماد آخرین خبر

چگونه با تجهيزاتي ساده شکلات مغزدار درست کنيم؟

منبع
بروزرسانی
چگونه با تجهيزاتي ساده شکلات مغزدار درست کنيم؟
دينو/ شکلات‌هاي مغزدار در واقع خوراکي‌هاي خوشمزه‌اي هستند که براي پذيرايي نيز انتخاب خوبي خواهند بود. اما نکته جالب اين است که شما در کمتر از 1 ساعت مي‌توانيد شکلات مغزدار مخصوص خود را درست کنيد. در ادامه نحوه تهيه شکلات مغزدار را به صورت تصويري در اختيارتان قرار خواهيم داد. مواد لازم براي تهيه شکلات مغزدار آجيل (گردو، بادام، پسته، فندق يا هر نوع آجيلي که مي پسنديد ولي توجه داشته باشيد که آجيل ها خام باشند و شور نباشند) چيپس هاي شکلاتي (تلخ يا شيرين) ميوه هاي خشک شده (کشمش) طرز تهيه شکلات مغزدار مرحله اول: بايد 170 گرم آجيل خام را در دماي 177 درجه سانتيگراد به مدت 5 تا 10 دقيقه بر روي فويل آلومينيومي قرار دهيد و پس از طلايي شدن و نرم تر شدن، آن‌ها را از فر يا مايکروفر خارج نماييد. آجيل‌ها هر چيزي مي‌توانند باشند و مي‌توانيد از فندق، بادام، پسته يا گردو استفاده کنيد. فقط توجه داشته باشيد تمام آجيل‌ها خام باشند. نکته: بهتر است اگر از شکلات تلخ استفاده مي‌کنيد، بادام زميني و فندق را انتخاب کنيد و اگر از شکلات شيرين استفاده مي‌کنيد بهتر است از گردو را انتخاب کنيد. مرحله دوم: در اين مرحله بايد آجيل‌ها را خرد کنيد و منتظر بمانيد تا آجيل‌هاي خرد شده سرد يا خنک شوند. مرحله سوم: چيپس‌هاي شکلاتي را که مي‌توانيد از لوازم قنادي‌ها تهيه کنيد و آن‌ها را در يک ظرف بريزيد. انتخاب نوع شکلات با خودتان است. مي‌توانيد بر اساس علايق‌تان شکلات شيرين يا تلخ انتخاب نماييد. براي حجم آجيل‌هايمان بهتر است تا 340 گرم چيپس‌هاي شکلاتي را در مايکروفر به مدت 30 ثانيه قرار دهيم تا شکلات‌ها آب شوند. نکته: به جاي چيپس‌هاي شکلاتي مي‌توانيد از شکلات‌هاي تخته‌اي هم استفاده کنيد. مرحله چهارم: پس از آب شدن شکلات بايد آن را روي کاغذ قنادي پهن کنيد و آن را تبديل به يک لايه نازک از شکلات کنيد. بهتر است تا قطر لايه شکلاتي شما 0.64 سانتي متر باشد. مرحله پنجم: شما در اين مرحله بايد آجيل‌ها و ميوه‌هاي خشک شده مانند کشمش و آلو يا ميوه‌هاي خشک شده ديگر را به شکلات اضافه کنيد. البته مي‌توانيد از پودر نارگيل هم استفاده نماييد. مرحله ششم: در اين مرحله بايد به مدت 2 تا 4 ساعت شکلات را در يخچال يا فضاي خنک قرار دهيد تا شکلات و آجيل‌ها مجددا سفت شوند. مرحله هفتم: شکلات مغزدار شما آماده است و بايد آن را تکه تکه کنيد تا خوردن آن ساده‌تر باشد. مرحله هشتم: مي‌توانيد شکلات مغزدار خود را درون ظرفي قرار دهيد و آن را در يخچال بگذاريد. در نتيجه هروقت که بخواهيد مي‌توانيد آن را با شير يا چاي نوش جان کنيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره