املت ايتاليايي کدو سبز و پياز براي صبحانه
بانوي شهر/ املت ايتاليايي کدو سبز با پنير پارمسان، يک پاداش و هديه بزرگ براي يک خانواده پر مشغله است، شما مي توانيد املت ايتاليايي کدو سبز را بعد از پختن سريع سرو کنيد و يا اينکه از قبل آماده کرده و داخل نان ساندويچ براي مدرسه بچه هايتان بگذاريد. چي لازم دارم (براي 6 نفر):
تخم مرغ بزرگ ۸عدد
پنير پارمسان تازه رنده شده۱پيمانه (۲۵۰ ميلي ليتر)
نمک ۱/۴ قاشق چايخوري
دانه فلفل سياه تازه آسياب شده ۱/۸ قاشق چايخوري
سير له شده ۲ حبه ( از سير تازه ساتوري شده هم مي توان استفاده کرد ،در اينصورت دو ساقه سير کوچک استفاده کنيد.)
نعناع تازه ريز خرد شده ۱/۴ پيمانه
پياز ورقه اي نازک خرد شده يا ساتوري شده ۱ عدد متوسط
کدوي سبز قلمي متوسط ۳ عدد (که با رنده چيپسي ورقه هاي نازک خرد شود.)
روغن زيتون بکر به ميزان لازم
چه جوري درست ميشه:
شما مي توانيد انواع ادويه دلخواه و سبزيجات دلخواه تان را به اين املت اضافه کنيد مثل اضافه کردن برش هاي نازک فلفل دلمه رنگي و يا ورقه هاي نازک سوسيس خرد شده.
در يک کاسه تخم مرغ و پنير پارمسان را با همزن دستي هم بزنيد و بعد کمي نمک و پودر فلفل سياه اضافه کنيد و هم بزنيد. آخر سر نعناع خرد شده را اضاف کرده ومايه را خوب مخلوط کنيد، دم دست کناري قرار دهيد، اين غذا چون پنير دارد، پس در استفاده از نمک احتياط کنيد و کم کم نمک را اضافه کنيد تا املت کدوي شما شور نشود.
يک ماهي تابه را روي اجاق گذاشته و با حرارت متوسط رو به بالا بگذاريد ماهي تابه گرم شود. روغن را اضافه کرده و بگذاريد روغن گرم شود تا کمي صداي جلز ولز بشنويد، همينکه صداي جلز ولز روغن به گوش رسيد، پياز و کدو را اضافه کرده و بگذاريد کمي رنگ طلايي بگيرند، حالا سير له شده را اضافه کنيد وکمي تفت دهيد. (اگر از سير تازه سبزاستفاده مي کنيد، همراه با کدو و پياز سرخ کنيد.) مايه تخم مرغ زده شده را اضافه کنيد، مايه تخم مرغ بايد کامل روي کدو و پيازها را بگيرد.
شما مي بينيد که اطراف املت کمي خودش را گرفته، اما مايه وسط املت هنوز نرم و شل است و خيس به نظر مي رسد، در اين حالت مي توانيد دو کار انجام دهيد يا اينکه به زمان گذشته برگرديد و مثل زمان هاي قديم عمل کنيد، مثل کاري که مادر بزرگ من انجام مي داد که يک بشقاب بزرگتر از دهانه ماهيتابه روي در ماهي تابه قرار مي داد و اين بشقاب بخار مي کرد و همين بخار باعث پخته شدن املت مي شد و يا روش دوم مدرن را مثل من انتخاب کنيد که گريل فر را روش کرده و ماهيتابه را در پنجره وسط فر گرم شده قرار دهيد و بگذاريد مايه وسط املت کدو خودش را بگيرد، اما مراقب باشيد بيش از حد پخته نشود.
املت ايتاليايي کدو سبز هم سرد و هم گرم سرو مي شود.
نکته :
اگر مي خواهيد پيازتان بيشتر بپزد، مي توانيد اول پيازهاي ورقه اي نازک شده را با روغن تفت داده تا شيشه اي شود وبعد از ماهي تابه خارج کرده و کدوها را تفت دهيد و بعد سير را تفت داده و بعد پيازها را روي کدوهاي سرخ شده بصورت يکنواخت و يکسان پخش کرده و بعد مايه تخم مرغ زده شده را بريزيد.
مي توانيد ۸ تا ۱۰ عدد قارچ متوسط را ورقه اي خرد کرده و جداگانه تفت دهيد ووقتي مي خواهيد مايه تخم مرغي را اضافه کنيد به سبزيحات تفت داده شده اضافه کرده و بعد مايه تخم مرغي را اضافه کنيد.