بانوی شهر/ املت ایتالیایی کدو سبز با پنیر پارمسان، یک پاداش و هدیه بزرگ برای یک خانواده پر مشغله است، شما می توانید املت ایتالیایی کدو سبز را بعد از پختن سریع سرو کنید و یا اینکه از قبل آماده کرده و داخل نان ساندویچ برای مدرسه بچه هایتان بگذارید.

چی لازم دارم (برای 6 نفر):

تخم مرغ بزرگ ۸عدد
پنیر پارمسان تازه رنده شده۱پیمانه (۲۵۰ میلی لیتر)
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
دانه فلفل سیاه تازه آسیاب شده ۱/۸ قاشق چایخوری
سیر له شده ۲ حبه ( از سیر تازه ساتوری شده هم می توان استفاده کرد ،در اینصورت دو ساقه سیر کوچک استفاده کنید.)
نعناع تازه ریز خرد شده ۱/۴ پیمانه
پیاز ورقه ای نازک خرد شده یا ساتوری شده ۱ عدد متوسط
کدوی سبز قلمی متوسط ۳ عدد (که با رنده چیپسی ورقه های نازک خرد شود.)
روغن زیتون بکر به میزان لازم
چه جوری درست میشه:





شما می توانید انواع ادویه دلخواه و سبزیجات دلخواه تان را به این املت اضافه کنید مثل اضافه کردن برش های نازک فلفل دلمه رنگی و یا ورقه های نازک سوسیس خرد شده.
در یک کاسه تخم مرغ و پنیر پارمسان را با همزن دستی هم بزنید و بعد کمی نمک و پودر فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید. آخر سر نعناع خرد شده را اضاف کرده ومایه را خوب مخلوط کنید، دم دست کناری قرار دهید، این غذا چون پنیر دارد، پس در استفاده از نمک احتیاط کنید و کم کم نمک را اضافه کنید تا املت کدوی شما شور نشود.
یک ماهی تابه را روی اجاق گذاشته و با حرارت متوسط رو به بالا بگذارید ماهی تابه گرم شود. روغن را اضافه کرده و بگذارید روغن گرم شود تا کمی صدای جلز ولز بشنوید، همینکه صدای جلز ولز روغن به گوش رسید، پیاز و کدو را اضافه کرده و بگذارید کمی رنگ طلایی بگیرند، حالا سیر له شده را اضافه کنید وکمی تفت دهید. (اگر از سیر تازه سبزاستفاده می کنید، همراه با کدو و پیاز سرخ کنید.) مایه تخم مرغ زده شده را اضافه کنید، مایه تخم مرغ باید کامل روی کدو و پیازها را بگیرد.


شما می بینید که اطراف املت کمی خودش را گرفته، اما مایه وسط املت هنوز نرم و شل است و خیس به نظر می رسد، در این حالت می توانید دو کار انجام دهید یا اینکه به زمان گذشته برگردید و مثل زمان های قدیم عمل کنید، مثل کاری که مادر بزرگ من انجام می داد که یک بشقاب بزرگتر از دهانه ماهیتابه روی در ماهی تابه قرار می داد و این بشقاب بخار می کرد و همین بخار باعث پخته شدن املت می شد و یا روش دوم مدرن را مثل من انتخاب کنید که گریل فر را روش کرده و ماهیتابه را در پنجره وسط فر گرم شده قرار دهید و بگذارید مایه وسط املت کدو خودش را بگیرد، اما مراقب باشید بیش از حد پخته نشود.
املت ایتالیایی کدو سبز هم سرد و هم گرم سرو می شود.

نکته :
اگر می خواهید پیازتان بیشتر بپزد، می توانید اول پیازهای ورقه ای نازک شده را با روغن تفت داده تا شیشه ای شود وبعد از ماهی تابه خارج کرده و کدوها را تفت دهید و بعد سیر را تفت داده و بعد پیازها را روی کدوهای سرخ شده بصورت یکنواخت و یکسان پخش کرده و بعد مایه تخم مرغ زده شده را بریزید.
می توانید ۸ تا ۱۰ عدد قارچ متوسط را ورقه ای خرد کرده و جداگانه تفت دهید ووقتی می خواهید مایه تخم مرغی را اضافه کنید به سبزیحات تفت داده شده اضافه کرده و بعد مایه تخم مرغی را اضافه کنید.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

نسخه جديد
آگهی