خراسان/ چی لازم دارم:
سینه مرغ با پوست و بدون استخوان دو عدد
کلم برگ (نازک خرد شده) پنج پیمانه
هویج (رنده شده) نصف پیمانه
پیازچه (ریز خرد شده) نصف پیمانه
گشنیز (پاک و خرد شده) یک‌چهارم پیمانه
بادام (خرد شده) نصف پیمانه
کنجد (بو داده شده) دو قاشق سوپ‌خوری
روغن زیتون دو قاشق سوپ‌خوری
سس سویا دو قاشق سوپ‌خوری
سرکه یک‌چهارم پیمانه
عسل سه قاشق سوپ‌خوری
فلفل دلمه‌ای خرد شده به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و سفید پودر شده به مقدار لازم
چطور بپزم:
فر را از ۱۵ دقیقه قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. سینی فر را نیز به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا داغ شود.
سینه مرغ را با مقداری نمک و فلفل مزه‌دار کنید. سپس در سینی فر از قبل گرم شده، به طوری که پوست مرغ رو به بالا باشد، قرار دهید. سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید، تا مرغ کاملا بپزد.
مرغ را از فر خارج کنید و منتظر بمانید تا کاملا خنک شود. سپس پوست آن را جدا و به تکه‌های کوچکی خرد کنید.
یک کاسه مناسب بردارید و سبزیجات خرد شده را همراه بادام داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید. سپس روغن زیتون، سس سویا، سرکه، عسل، فلفل دلمه‌ای، نمک و فلفل سفید را به آن‌ها اضافه و مخلوط کنید.
در آخر تکه‌های کوچک مرغ را نیز روی خوراک بریزید و میل کنید.
نکته :مصرف 100 گرم سینه مرغ نیمی از نیاز روزانه بدن به پروتئین را تامین می کند. همچنین فسفر موجود در مرغ در حفظ و سلامت دندان ها موثر است.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید