غذاي اصلي/ کته گوشت؛ غذاي سنتي و لذيذ کاشاني
آخرين خبر/ کته گوشت، يک غذاي معروف و خوش طعم سنتي در کاشان است که به آن گوشت و لوبيا هم گفته مي شود. اين غذاي خوش طعم را در خانه تهيه کنيد و از آن لذت ببريد. چي لازم دارم: لوبيا سفيد ۱ پيمانه برنج ۳ پيمانه زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم ماهيچه گوسفندي ۱ کيلو و ۲۰۰ گرم پياز ۱ عدد سيبزميني ۱ عدد کره ۷۰ گرم شويد ۲۰۰ گرم دارچين و زعفران به مقدار لازم چطور بپزم: لوبيا سفيد را خيس کرده و جداگانه بپزيد و آبکش کنيد. برنج خيس کرده را هم در آب ريخته بجوشانيد تا کمي نرم شود. سپس آبکش کنيد. گوشت قلوه گاه يا ماهيچه را با آب، زردچوبه، دارچين و پياز بپزيد و وقتي نرم شد در قابلمه را برداريد تا آب آن بجوشد و غليظ شود. در اواخر پخت گوشت، سيب زميني درشت خرد شده و، لوبياي پخته شده، نمک و فلفل را هم به آن اضافه کنيد. کره و شويد را به برنج اضافه کرده و آن را دم کنيد. بعد از دم کشيدن برنج، آن را در ديس ريخته و روي آن را با زعفران تزئين کنيد. گوشت و لوبيا و سيب زميني را به شکل خورش در ظرف ريخته و سرو کنيد. بد نيست بدانيد که برخي از کاشانيها لوبيا و سيب زميني را با هم مي کوبند و کنار گوشت مي گذارند و سر سفره مي برند.