زندگی آنلاین/ چی لازم دارم:
برگه ی زردآلو .............................. ۱۸ عدد
آب ............................................۱ پیمانه
کره.......................................... ۴۰ گرم
مرغ ........................................ ۵/۱ کیلوگرم
پیاز ...........................................۳ عدد
فلفل دلمه ای قرمز .......................یک دوم عدد
پودر زنجفیل ............................... ۱ قاشق چایخوری
سیر........................................... ۲ حبه
پودر زیره ی سبز ......................... ۱ قاشق چایخوری
پودر چیلی ................................ ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ....................................یک دوم قاشق چایخوری
هل ..........................................۴ عدد
گوجه فرنگی رنده شده .............. ۴ عدد
نمک ........................................به مقدار لا زم
چطور بپزم:
برگه های زردآلو را خرد کنید و آنها را در ۱ پیمانه آب بخیسانید تا نرم شوند. سپس کره را در تابه ای گرم کنید و تکه های مرغ را در آن سرخ نمائید و کنار بگذارید. پیاز رنده شده را به کره بیفزائید و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
حالا فلفل دلمه ای نگینی خرد کرده، پودر زنجفیل، سیر له شده، پودر زیره ی سبز، پودر چیلی، زردچوبه و دانه های هل را به مواد اضافه کنید و ۳ دقیقه تفت دهید. سپس گوجه فرنگی رنده شده و برگه های زردآلو را به مرغ بیفزائید و نمک غذا را بچشید و بگذارید ۸ دقیقه بجوشد. اکنون حرارت را ملا یم کنید تا مرغ بپزد و خورش جا بیفتد.
این خورش را با پلو، کشمش، هویج و پرک بادام تست شده، میل نمائید.
یادآوری: به جای برگه های زردآلو، از میوه ی زردآلو نیز می توانید استفاده کنید.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید