سرآشپز پاپیون/ یک نمونه فینگر فود جدیدو بسیار خوشمزه که شبیه ران مرغ هست
مواد لازم ران مرغ دروغین
مواد لازم خمیر
شیر ولرم۱ لیوان
خمیر مایه فوری۱ قاشق غذا خوری
شکر۱ قاشق غذا خوری
روغن مایع۱/۴ لیوان
آرد سفید۲.۵-۳ لیوان
مواد میانی
سینه مرغ۱ عدد
فلفل دلمه ای رنگی خردشده۱/۲ لیوان
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
پودر سیر۱ قاشق چای خوری
آبلیموبه مقدار لازم
سیب زمینی۳ عدد
مواد لازم کاور سوخاری
پودر سوخاری یا پرک سوخاریبه مقدار لازم
تخم مرغ۲ عدد
شیر۱/۴ لیوان
نمک و فلفلبه مقدار لازم
طرز تهیه
زمان تهیه ۶۰دقیقه
زمان پخت ۳۰دقیقه

۱
ابتدا سیب زمینی رو خلال کنید بهتره خلال هاتون کمی درشت باشه
۲
سپس خلال های سیب زمینی رو داخل آب جوش ریخته اجازه دهید پنج دقیقه بجوشه تا نیم پز بشه نمیخوایم خیلی پخته و له بشه
۳
در این مرحله خمیر رو آماده کنید. شیر ولرم و خمیر مایه و شکر رو مخلوط کنید پنج دقیقه استراحت دهید تا عمل بیاد و پف کنه
۴
سپس روغن مایع رو اضافه کرده و مخلوط کنید
۵
در این مرحله ۲ لیوان آرد سفید رو یکجا اضافه کرده و مخلوط کنید بهتره آرد رو یکبار الک کرده باشید
۶
بعد کم کم مابقی ارد رو اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد که به دست نچسبه .آرد زیادی به خورد خمیر ندید تا بعد موقع سرخ کردن فینگر شما پوک وترد بشه
۷
خمیر رو به مدت ۴۵ دقیقه استراحت بدید تا حجمش دو برابر بشه
۸
حالا مواد میانی رو آماده کنید .سینه مرغ رو خرد کنید و از قبل با پیاز و نمک و فلفل و کمی آبلیمو و زردچوبه مزه دار کنید
۹
یک عدد پیاز رو خرد کرده داخل روغن تفت بدید وقتی سبک شد مرغی که از قبل مزه دار کردید رو اضافه کنید و خوب تفت بدید سپس فلفل دلمه رو اضافه کنید و تفت بدید و بعد نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر بزنید مخلوط کنید شعله رو کم کنید و در تابه رو بذارید حدود ده دقیقه تا یک ربع اجازه بدید بپزه
۱۰
ادامه کار..... پف خمیر رابگیرید دوقسمت کنید یه قسمت را باز کنید نه نازک ونه کلفت باشه با کاتر گرد قالب بزنید سایز زیاد بزرگ خمیر را قالب نزدید چون بعد حجمش دوبرابر می شه
۱۱
از مواد وسط خمیر گذاشته خلال سیب زمینی را وسط قرار داده وخمیر را دور سیب زمینی جمع کرده وبا دست فرم ساق مرغ بهش بدید.
۱۲
تخم مرغ را با نمک وفلفل سیاه وکمی شیر رقیق کنید اول فینگرتون را توی تخم مرغ وبعد در ارد سوخاری بزنید من از پرک سوخاری نارنجی مارک برتر استفاده کردم و بعد حتما نیم ساعت توی فریزر بذارید
۱۳
بعد در ظرف گود کوچکی مقداری روغن بریزید و بذارید داغ بشه بعد ران ها رو داخلش سرخ کنید و سپس نوش جان کنید

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید