لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد!http://akhr.ir/5457614
۳.۹K
۰
برترين ها/ موهيتو يا موخيتو نوعي نوشيدني خنک و تابستاني است که از ترکيب آب گازدار، برگ نعناع، شکر و آبليمو تهيه ميشود. اصل موهيتو (Mojito) کوبايي است، اما در مورد زمان و چگونگي به وجود آمدن اين نوشيدني، اطلاعات دقيقي در دست نيست اما هرچه باشد، وجود مزارع وسيع نيشکر و فراواني گياه نعناع در کوبا، عامل اصلي به وجود آمدن اين کوکتل مشهور و پرطرفدار بوده است.
در اين مطلب، طرز تهيه موهيتو نعناع يا موخيتو را به شما آموزش ميدهيم تا بتوانيد اين نوشيدني خوشمزه را در منزل تهيه کرده و از طراوت و تازگي اين ترکيب جادويي لذت ببريد.
روش اول
مواد لازم:
آب ۳ پيمانه
شکر سفيد ۱ و ۱/۲ پيمانه
برگ نعناع تازه ۲ پيمانه
شربت ليمو ۲ پيمانه
آبليمو ۱ پيمانه
سودا يا آب گازدار ۸ پيمانه
ليمو ترش چند برش براي تزيين
طرز تهيه موهيتو نعناع با سه روش
طرز تهيه موهيتو نعناع (روش اول):
۱. براي تهيه موهيتو نعناع ابتدا ۲ پيمانه از ۳ پيمانه آب را با شکر ترکيب کرده و داخل ظرف مناسبي ريخته، آن را به مدت ۵ دقيقه داخل ماکروفر قرار دهيد.
۲. نعناع را به آب اضافه کرده و خوب هم بزنيد و اجازه دهيد به مدت ۵ دقيقه در همين حالت باقي بماند.
۳. بعد از ۵ دقيقه، برگهاي نعناع را از داخل ظرف بيرون آورده و خوب فشار دهيد و کنار بگذاريد.
۴. شربت ليمو، آب ليمو و ۱ فنجان از آب باقي مانده را داخل پارچ بزرگي بريزيد و خوب ترکيب کنيد.
۵. حالا شربت نعناعي که در ابتدا تهيه کرديد را به ترکيب بالا اضافه کنيد.
۶. در نهايت آب گازدار را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنيد.
۷. موهيتو نعناع را با يخ فراوان و برشهاي نازک ليمو سرو کنيد.
تهيه موهيتو نعناع با روش گفته شده يکي از راههاي اصيل تهيه اين نوشيدني تابستاني محبوب است، اما همانطور که ديديد کمي وقتگير است يا به قولي دنگ و فنگ دارد. موهيتويي که در کافي شاپها و رستورانها سرو ميشود معمولا با روش ديگري تهيه ميشود که سادهتر و سريعتر است و البته طعمي قابل قبول و نزديک به اين روش دارد.
روش دوم
مواد لازم:
شکر سفيد ۱ قاشق غذاخوري
ليموترش تازه ۲ عدد
برگ نعناع چند برگ بزرگ
يخ به مقدار زياد
آب گازدار يا سودا يا نوشابه اسپرايت ۱ قوطي
طرز تهيه موهيتو نعناع (روش دوم):
اين روش بسيار سادهتر و سريعتر است و البته موهيتو نعناع با اين روش نيز طعم خوب و دلچسبي دارد. با مقدار مواد اوليه ذکر شده، ۱ ليوان بزرگ موهيتو نعناع خواهيد داشت و براي مقادير بيشتر ميتوانيد مقدار مواد اوليه را به نسبت بيشتر کنيد.
۱. براي تهيه موهيتو نعناع به روش ساده ابتدا يک قاشق غذاخوري شکر را داخل يک ليوان بريزيد.
۲. ليموترشها را با پوست به برشهاي کوچک تقسيم کنيد و آنها را روي شکر بريزيد.
۳. برگهاي نعناع تازه را نيز روي ليموها بريزيد.
۴. با يک وسيله مناسب مواد را کمي بکوبيد تا عصاره ليمو و نعناع خارج شوند.
۵. حالا به مقدار زياد يخ روي مواد بريزيد و در نهايت نوشابه اسپرايت يا آب گازدار را روي آنها بريزيد.
۶. موهيتو نعناع را با برشهاي نازک ليمو و برگ نعناع تازه سرو کنيد.
همانطور که ديديد، روش دوم بسيار ساده و سريعتر است و معمولا راههاي ساده و سريع طرفداران بيشتري دارند.
روش سوم
مواد لازم:
نعناع ۷-۸ برگ بزرگ
ليمو ترش ۲ عدد
عسل ۱ قاشق غذاخوري
آب گاز دار يا دلستر ليمويي ۱ قوطي
يخ به مقدار زياد
طرز تهيه موهيتو نعناع با سه روش
۱. در روش سوم تهيه موهيتو به ميکسر يا مخلوطکن نياز داريد پس ابتدا؛ ليموترشها را با پوست خرد کرده و داخل مخلوطکن بريزيد.
۲. عسل و يخ را نيز به آنها اضافه کرده و مخلوطکن را روشن کنيد و آنقدر مواد را ترکيب کنيد تا به شکل پودري دربيايند.
۳. نعناعهاي شستهشده و تميز را نيز داخل مخلوط کنبريزيد و يا آنها را ساطوري و ريز کرده و به يخمال ليمو و عسل اضافه کنيد.
۴. در نهايت اسپرايت، آب گاز دار يا دلستر ليمويي را به مواد اضافه کرده موهيتو را در ليوان بلندي ريخته و سرو کنيد.
نکته:
۱. معمولا در مدل کافي شاپي، ليموترش را با پوست داخل ميکسر ميريزند که به اين ترتيب، رنگ موهيتو تيرهتر و طعم آن بسيار قويتر خواهد بود.
۲. در صورتيکه تلخي پوست ليمو را دوست نداريد، ليموها را پوست گرفته و آنها را آب بگيريد و با مواد ديگر ترکيب کنيد.
۳. در مدل کافي شاپي تهيه موهيتو از مقدار نعناع بيشتري استفاده ميشود.
اميدواريم از هر کدام از روشهاي گفته شده که راحتتر هستيد موهيتو نعناعي خوشمزه را تهيه کنيد و از نوشيدن اين کوکتل تابستاني سالم و دلچسب لذت ببريد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد