سرآشپز پاپیون/ مواد لازم سیب شکم پر
کره بادام زمینی ۱/۴ فنجان
عسل۱.۵ قاشق چای خوری
چیپس شکلات۱/۲ فنجان
کشمش۲ قاشق غذا خوری
سیب (سیب قرمز متوسط - بدون هسته، با پوست)۴ عدد
طرز تهیه
زمان تهیه ۱۵دقیقه

۱
داخل یک کاسه کوچک کره بادام زمینی و عسل را مخلوط کنید و بعد شکلات و کشمش را به آن اضافه کنید.
۲
وسط سیب ها را با مخلوط کره بادام زمینی پر کنید.
۳
سپس به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد آنها را به اندازه حلقه های یک سانتیمتری کات کرده و سرو کنید.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید