آخرین خبر/ باباغنوش ، باباغنوج ، یه پیش غذا و حتی یه غذای کامل عربی است. رژیمی و بدون گوشت است. یه عده میگن طعمی شبیه میرزا قاسمی داره اما من فکر می کنم بیشتر شبیه سالاد بادمجون و بورانی بادمجون هست . جعفری و روعن زیتون و آب لیمو سلیقه ای هست اکثرا ریخته میشه . میزان مواد انداره اش سلیقه ای هست دست خودتون هست . در دستور اصلی ارده هست اینکه خیلی از دوستان ارده ندارن و یا تمایل ندارن بریزن این دیگه بگم دستور اصلی داره. حالا نمی خواید بریزین هر طور علاقه مندین.
.حدودا برای ۳ نفر
بادمجان ۳ عدد
ارده ۳ تا ۴ ق غ
ماست ۲ ق غ
سیر ۳ حبه
آب لیمو ۲ ق غ
جعفری به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
نمک و فلفل به میران لازم
طرز تهیه
بادمجون ها رو شستم و روشون شیارهایی ایجاد کردم برای پخت بهتر ، روی گاز کباب کردم روی شعله ، شعله پخش کن قرار دادم این طور هم گاز کمتر کثیف میشه. می تونین
توی فر هم بزارین و کباب کنین . بعد پوستش رو جدا کردم .
داخل غذاساز بادمجون های کباب شده ، ارده ، ماست ، سیر رو اضافه کردم و میکس کردم . جعفری و یه کم آب لیمو هم اضافه کردم و نمک و فلفل اضافه کردم و در آخر بنا به علاقه کمی روغن زیتون ریختم .
یه گوجه فرنگی رو هم پوستش رو جدا کردم و نگینی خرد کردم و کنارش ریختم .


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید