آخرین خبر/ چی لازم دارم:
پیاز 2 عدد
پنیر گودا 150 گرم
مغز نان سفید باگت1 عدد
شیر3/1 پیمانه
گوشت چرخ کرده 750 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
هویج آب پز 3 عدد
تخم مرغ 1 عدد
سفیدة تخم مرغ 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2/1 پیمانه
شکر 2 قاشق سوپخوری
سرکه 3 قاشق سوپخوری
آب 4/1 پیمانه
چطور بپزم:
پیاز را رنده کرده,آب پیاز را می گیریم . پنیر را نیز رنده می کنیم , سپس مغز نان را با شیر مخلوط می کنیم . گوشت چرخ کرده , پیاز , پنیر رنده شده , مغز نان سفید و نمک و فلفل را مخلوط کرده , کاملاً ورز می دهیم . گوشت را پهن کرده , هویج را پس از پوست گرفتن نیم پز می کنیم . تخم مرغ را نیز آب پز کرده از وسط چهار قاچ می زنیم .
روی سطح گوشت کمی سفیدة تخم مرغ با برس مالیده, هویج و تخم مرغ را قرار داده , گوشت را لوله می کنیم . در حالی که گوشت را لوله می کنیم لابه لای گوشت , سفیدة تخم مرغ را با برس می مالیم , سپس در فویل پیچیده و در سینی فر قرار داده در طبقه وسط فری که با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کرده ایم به مدت یک ساعت و نیم الی دو ساعت قرار می دهیم . زمانیکه رولت گوشت پخته شد از فر بیرون آورده در ظرف مورد نظر قرار داده و سس را که ترکیب رب و سرکه و نمک و فلفل است روی رولت میدهیم و با سبزیجات دلخواه تزئین می کنیم


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید