اطلاعات/ بال مرغ عسلی غذایی خوش طعم و ساده است که می‌تواند تنوعی در برنامه غذایی شما ایجاد کند. ویژگی مهم این غذا ادویه‌های گوناگون و زیاد آن است که طعمی منحصر به فرد به آن می‌دهد.‏
چی لازم دارم:
بال مرغ ‎ ‎‏۲۰‏‎ ‎عدد
شکر قهوه ای ۱‎ ‎قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه‏ به میزان لازم
پودر پیاز ۱‎ ‎قاشق چای خوری
آویشن ۱‎ ‎قاشق چای خوری
فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
نشاسته ذرت ۱‎ ‎قاشق چای خوری
عسل یک چهارم‎ ‎فنجان
لیموترش ‏ یک عدد
چطور بپزم:
بال‌های مرغ را تمیز و شسته و سپس خشک کنید. در یک ظرف بزرگ تمام مواد خشک و ادویه‌ها را با هم مخلوط کنید.
سپس عسل و آب لیمو را به مواد خشک اضافه کرده و خوب هم بزنید.
بال‌ها را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه بال‌ها به مواد آغشته شوتد. سپس اجازه دهید بال‌ها به مدت یک ساعت در یخچال استراحت کنند. فر را روی۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و بال‌ها را روی سینی سیمی فر قرار دهید.
زیر سینی را با فویل بپوشانید و بقیه مواد را روی بال‌ها بریزید. حالا بال‌ها را به مدت۲۰ الی۳۰ دقیقه در فر بپزید. در حین پخت بال‌ها را پشت رو کنید تا همه قسمت‌های بال طلایی شود. سپس آنها را بیرون آورده و سرو کنید.‏


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید