شفقنا/ خبرگزاری فرانسه در گزارشی به پخت یک نان سنتی ایرانی در کشور کویت پرداخته است.
کسانی که هفته‌ای یک بار به سوق المبارکیه در مرکز شهر کویت می‌روند تا کباب و با سبزی و پیاز تازه بخورند مطمئن هستند که آنها را با یک نان سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی به نام تافتون خواهند خورد. هر زنگی که در رستوران الولیمه به صدا درمی‌آید یعنی کباب جدید حاضر است.
نکته جالب اینجاست که چندین دهه است که نان ایرانی تافتون میهمان صبح، ظهر و شام کویتی‌ها است. آنها تافتون را بسیار دوست دارند؛ نانی سنتی که هم‌اینک در ایران در اندازه‌ها، شکل‌ها و کیفیت‌های مختلف پخته می‌شود. اکنون باید گفت که دستکم سه نسل از کویتی‌ها با نان تافتون ایرانی بزرگ شده‌اند.





ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید