دسر تابستاني تارت گيلاس
آخرين خبر/ داخل تارت ها رو با هر چي که دوست دارين مي تونين پر کنين . مواد لازم آرد سفيد ۲۰۰ گرم (حدودا يک و يک سوم ليوان) پودر قند ۳۰ گرم( تقريبا ۲ ق غ) کره سرد ۱۰۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد نمک کمي آب ۳ ق غ وانيل نوک قاشق براي مواد داخل تارت گيلاس ۵۰۰ گرم ژلاتين ۱ تا ۲ ق غ (مي تونيد از نشاسته ذرت هم استفاده کنيد) آب سرد يک سوم ليوان شکر ۱۰۰ گرم (حدودا نصف ليوان) طرز تهيه آرد و پودر قند و نمک رو الک کردم و کره سرد (منظور کره که توي يخچال هست ) رو با کارد کمي خرد کردم و به موادم اضافه کردم . با نوک انگشتم کره رو با مواد آردي مخلوط کردم ، زرده تخم مرغ را اضافه کردم و همچنين آب . کمي وانيل يا رنده پوست ليموترش هم مي تونين بريزين براي کسايي که ميگن بوي کره اذيتمون مي کنه خيلي موثره 😊 .با نوک انگشتم خمير رو ورز دادن و مخلوط کردم تا يکدست بشه . (مي تونيد از غذاساز هم استفاده کنيد ) خمير نياز به ورز دادن زياد نداره و الا روغن ميفته ، داخل کيسه فريزر در يخچال نيم ساعت استراحت دادم .خمير را با وردنه به قطر ۳ ميلي باز کردم و بعد داخل قالب تارت به قطر ۲۴ سانت انداختم . چون خمير به اندازه کافي کره داره چرب کردن هم نياز نيست . روي خمير رو چنگال زدم تا توي فر پف نکنه و بالا نياد (و همچنين بهتره که روي خمير يه کاغذ روغني بندازين و يه کم روش حبوبات بريزين تا سنگين کنه و بالا نياد) فر رو از يه ربع قبل روشن کردم در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه قرار دادم . بعد که خنک شد از قالب بيرون آوردم . گيلاس رو شستم از وسط به دو نبم کردم و هسته هاش رو بيرون آوردم . داخل قابلمه اي ريختم و روش شکر پاشيدم يه کمي داخل يخچال قرار دادم يه کم آب مي اندازه روي حرارت قرار دادم آبي نريختم من داخلش . گذاشتم بپزه و به غلظت کمي برسه . من از ژلاتين استفاده کردم که يه کم موادم سفت تر بشه مي تونين نشاسته هم بريزين يه قاشق نشاسته رو داخل آب سرد حل کنين و داخلش بريزين . من ژلاتين رو داخل اب سرد ريختم و روي حرارت غير مستقيم قرار دادم تا حل بشه بعد داخلش ريختم . مواد رو از حرارت برداشتم حدودا نيم ساعتي روي حرارت بود و بعد گذاشتم خنک بشه يه کم هم يخجال گذاشتم بسته تر بشه مواد تا وقتي مي خوام بريزم داخل نون تارت راحت باشه کار . بعد داخل نون تارت ريختم و گذاشتم يخچال . آخر هم با بادام پرک تزيين کردم .