برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

طرز تهيه کيک شکلاتي زردآلو

منبع
بيتوته
بروزرسانی
 طرز تهيه کيک شکلاتي زردآلو
بيتوته/ مواد لازم براي تهيه کيک شکلاتي زردآلو: آرد سفيد 1 و 1/2 پيمانه پودر بادام 1/4 پيمانه شير ولرم 1/2 پيمانه شکر 1 پيمانه تخم مرغ هم دماي محيط 3 عدد پودر کاکائو 1/3 پيمانه کره 100 گرم شکلات خرد شده 60 گرم بکينگ پودر 1 قاشق غذاخوري وانيل 1 قاشق چايخوري نمک 1 پنس زردآلو 6 عدد طرز تهيه کيک شکلاتي زردآلو : وقتي کره به دماي محيط رسيد با شکر با همزن بزنيد تا سبک شود. تخم مرغ ها را به ترتيب اضافه و هر بار که هر کدام را اضافه مي کنيد خوب هم بزنيد. بعد تخم مرغ بعدي را بريزيد. آرد را 3 بار الک کنيد و همراه پودر بادام و بکينگ پودر و پودر کاکائو و شير ولرم در دو مرحله به مايه اضافه و با ليسک به خورد هم داده و مخلوط کنيد. وانيل و نمک و شکلات را هم در آخر اضافه و مخلوط کنيد. کف و ديواره قالب 20 سانت را چرب کنيد و کاغذ روغني بگذاريد و مايع را داخل آن بريزيد با ليسک سطح آن را صاف کنيد و زردآلوها نصف کنيد و آن را با سليقه خودتان روي کيک بچينيد. روي کيک مغز تخمه آفتابگردان يا پرک بادام بپاشيد (از مغز هسته هاي زردآلو هم مي توانيد استفاده کنيد). داخل فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه سانتي گراد به مدت 50 الي 60 دقيقه بپزيد. دماي فرها با هم متفاوت است و اين زمان ممکن است متغيير باشد. پس بعد از 50 دقيقه يک خلال دندان داخل کيک فرو کنيد.اگر چيزي به خلال دندان نچسبيد کيک شما آماده است اگر چسبيد اجازه بدهيد با همين دما بپزد. پودر بادام را خودتان تهيه کنيد. مي توانيد خلال بادام را با غذاساز پودر کنيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره