ناهار/ طرز تهيه خورشت لوبيا سبز با گوشت
ايران کوک/ لوبيا سبز براي بيشتر ما يادآور لوبيا پلوي خوشمزه است. اما علاوه بر لوبيا پلو غذاهاي سالم ديگري هم با اين نوع از حبوبات ميتوان درست کرد. خورش لوبيا سبز يکي از اين غذاهاست. اين خورشت خيلي راحت با مقداري لوبيا سبز، گوشت خورشتي، پياز، گوجه و رب تهيه ميشود. البته نوع ديگري از خورش لوبيا هم هست که در آن علاوه بر لوبيا سبز از لوبيا چيتي هم استفاده ميشود. چي لازم دارم (براي 4 نفر): گوشت 300 گرم لوبيا سبز 300 گرم گوجه فرنگي 2 عدد پياز 2 عدد سير 4 حبه رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري نمک و فلفل و آبليمو به مقدار لازم چطور بپزم: مرحله اول: پياز و سيرها را ريز خرد کنيد. داخل قابلمه مقداري روغن بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد. پياز و سير خرد شده ، نمک و فلفل را به روغن اضافه کنيد و تفت دهيد تا نرم شوند ( در صورت تمايل مي توانيد مقداري زردچوبه اضافه کنيد ). مرحله دوم: گوشت را به تکه هاي کوچک خرد کنيد و به مواد اضافه نماييد. تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير کند، سپس 2 ليوان اب اضافه کنيد ، حرارت را کم کنيد و در قابلمه را بگذاريد و به مدت 1 ساعت اجازه دهيد گوشت بپزد. مرحله سوم: پس از 1 ساعت که گوشت کمي نرم شد گوجه فرنگي هاي خرد شده ، رب گوجه فرنگي ، 1 ليوان آب و مقداري آبليمو اضافه کنيد. مرحله چهارم: لوبياها را تميز کنيد و به تکه هاي دلخواه خرد نماييد . لوبياهاي خرد شده را در مقداري روغن 2 دقيقه تفت دهيد و به خورش اضافه کنيد ( براي طعم بهتر لوبيا و جلوگيري از له شدن لوبيا تفت دادن لازم است). مرحله پنجم: در قابلمه را بگذاريد و 1 ساعت ديگر اجازه دهيد خورش بجوشد و جا بيفتد سپس به همراه برنج سرو کنيد. نکته ها : – ميتوانيد مقدار گوشت و لوبيا را در اين خورش کم و زياد کنيد. – استفاده از گوجه فرنگي سليقه اي ميباشد. – اضافه کردن 2-3 عدد ليمو عماني طعم بهتري به خورش لوبيا ميدهد.