آلامتو/ اين کدوي کبابي را مي توانيد همراه با مرغ يا ماهي بريان شده سرو کرده و از آن لذت ببريد.
چي لازم (براي 4 نفر):
4 کدوي متوسط، که طولي نصف شده و سپس در قاچهاي درشت خورد شده باشد.
1 پياز قرمز کوچک، که نصف شده و سپس به صورت حلقههاي نازک در آمده باشد.
1 قاشق سوپخوري پوست رنده شدۀ ليمو
¼ ليوان آب ليمو
1 قاشق سوپخوري روغن زيتون
2 قاشق سوپخوري برگهاي تازه و کوچک نعنا
طرز تهيه کدوي کبابي
چطور بپزم:
دماي فر را روي 220 درجه سانتيگراد تنظيم کنيد. کدو، پياز، پوست رنده شدۀ ليمو، آب ليمو و روغن را در يک ظرف پخت و پز بريزيد. به آنها نمک و فلفل اضافه کنيد. هم بزنيد تا ترکيب شوند. براي 18 تا 20 دقيقه آنها را در فر بگذاريد تا وقتي که کدو نرم شود. روي آن را با برگهاي ليمو تزئين کرده و آن را سرو کنيد.
بازار