ناهار/ دستور تهيه کوفته بادمجان
آخرين خبر/ چي لازم دارم: بادمجان قلمي4عدد گوشت چرخ شده 100 گرم پياز 2 عدد مغز گردو 4 عدد پودر نان باگت يا پودر سوخاري1 ليوان تخم مرغ 1 عدد سير1 حبه جغفري 4 قاشق غذاخوري گوجه فرنگي 2عدد رب گوجه فرنگي1 قاشق غذاخوري نمک و فلفل به ميزان لازم اويشن به ميزان لازم چه جوري درست ميشه: ابتدا بادمجون ها رو بعد از شستن ، حلقه حلقه يا از درازا مي بريم و نمک مي زنيم و کنار مي ذاريم(گرفتن پوستشون کاملا اختياريه) و بغد از اينکه عرق کرد مي شوريم و خشکشون مي کنيم. روشون روغن زيتون برس مي کشيم. *. توي فر با دماي 200 درجه ميذاريم تا پخته و طلايي بشه...از فر خارج ميکنيم و ميذاريم کنار تا کمي خنک شه...يکي از پياز ها رو رو رنده کرده و آبش رو خوب ميگيريم و دور ميريزيم..جعفري رو هم خرد ميکنيم.توي غذا ساز، بادمجون ها، رنده پياز آب گرفته. *. جعفري، مغز گردو، آرد سوخاري، پنير چدار (که من نداشتم و پارمسان ريختم...ولي چدارخوشمزه تره...پنير پيتزا اگه بريزين ذوب ميشه)تخم مرغ و نمک و فلفل و زرچوبه ميريزيم و دو تا پالس ميديم تا مواد يکنواخت بشن.گوشت چرخ شده رو اضافه ميکنيم و مواد رو خوب له ميکنيم و چنگ ميزنيم. *. مايه کوفته رو ميذاريم توي يخچال و مقداري روغن توي طرفي ميريزيم و با شعله ملايم گرمش ميکنيم (بهترين روش براي خوشمزه تر شدن اين کوفته سرخ شدن توي روغن مثل فلالفه که البته يه غذاي پرکالري به ما تحويل ميده ولي براي افراد که رژيم غذاي خاص دارند ميشه توي فر هم اين کوفته ها رو پخت). *. سه تا کاسه برميداريم توي اولي آرد سفيد ميريزيم...توي دومي يه تخم مرغ شکسته و با چنگال هم ميزنيم..توي سومي هم آرد سوخاري يا پودر نون خشک ميريزيم.توي هر سه اينها کمي فلفل و آويشن و نمک هم ميريزيم...مواد رو از يخچال در آورده و ازشون گلوله هايي قد يه گردو درست ميکنيم. *. اول توي آرد ميندازيم و ميچرخونيم تا خوب کاور بشه...بعد توي تخم مرغ و در نهايت توي آرد سوخاري...بعد کوفته هارو توي روغن داغ غوطه ور کرده و بعد از پخت روغن اضافي رو از اونها خارج ميکنيم. طرز تهيه سس : *. يه پياز ريز رو رنده کرده و تقت ميديم سپس گوجه ها را رنده کرده و همراه رب گوجه و نمک واويشن ودارچين و فلفل(خيليا اين غذا رو تند تند سرو ميکنن)مخلوط ميکنيم و روي حرارت ميذاريم تا جوش بياد سپس فلفل دلمه اي ها رو بصورت نگيني خرد کرده و اضافه ميکنيم و صبر ميکنيم تا سس کاملا غليظ بشه. خواص گردو : *. گردو براي سلامت قلب مفيد است. به خاطر اين که اين ماده ي غذايي با ارزش سرشار از اسيدهاي چرب امگا 3 مي باشد و براي همين به عملکرد خوب قلب کمک زيادي مي کند. علاوه بر اين درصد اسيدهاي چرب اشباع شده يا همان چربي هاي مضر گردو بسيار کم است و در عين حال حاوي ميزان زيادي منيزيم مي باشد. توجه داشته باشيد که منيزيم تنظيم کننده ي ضربان قلب است و از رگ هاي خوني محافظت مي کند. پس براي اين که قلبتان در سلامت باشد گردو را وارد برنامه ي غذايي تان بکنيد.