حلوايي به ياد ماندني با آلبالو
آخرين خبر/ چي لازم دارم: آرد سفيد 200 گرم آرد سنگک 75 گرم کره 225 گرم روغن مايع 80 ميلي ليتر آب 350 ميلي ليتر شکر 300 گرم آلبالوي بدون هسته 300 گرم شربت آلبالو 200 ميلي ليتر جوهر ليمو 1 قاشق چايخوري چه جوري درست ميشه: اگه تا به حال حلوا با شيره خرما را امتحان کرديد و دوست داشتيد حتما از مزه و تهيه حلواي آلبالو لذت مي بريد. اين ايده موقع درست کردن مرباي آلبالو به ذهنم آمد و امتحان کردم ديدم عالي بود. اگه دوست داريد حتما امتحان کنيد مطمئنم دوست داريد. براي تهيه شربت : در قابلمه اي آب، شربت ، شکر ، آلبالو، جوهر ليمو را مخلوط کرده و مي گذاريم تا به جوش بيايد. آرد سنگک را تفت مي دهيم تا کمي طلايي شود و کنار مي گذاريم. سپس آرد سفيد را تا حدي تفت مي دهيم که خامي آن گرفته شود. داخل تابه اي کره را ذوب مي کنيم و آرد ها را از الک رد کرده و در کره تفت مي دهيم.روغن مايع را اضافه کرده و حدود يک دقيقه تفت مي دهيم.سپس با ملاقه از شربت درست شده بر ميداريم و به آرامي به آردها اضافه مي کنيم و هم مي زنيم تا حلوا بافت نرم و لطيفي پيدا کنه و از روي حرارت برميداريم.