خراسان/ چی لازم دارم:
سیر - 2 حبه
مغز نان باگت - یک ونیم پیمانه
شیر – نصف پیمانه
پیاز - یک عدد
روغن برای سرخ کردن - به میزان لازم
گوشت چرخ کرده -500 گرم
جعفری ساطوری -3 قاشق سوپ‌خوری
رب گوجه فرنگی -یک قاشق سوپ‌خوری
نمک و فلفل و ادویه کاری - به میزان لازم
تخم مرغ -یک عدد
پنیر گودا -80 گرم
چطور بپزم:
مغز نان باگت را در شیر خیس کنید. پیاز را با رنده درشت رنده و در کمی روغن تف دهید.
سیر را ریز خرد و به پیاز اضافه کنید. سپس گوشت چرخ کرده را در ظرفی بریزید، ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند. پیاز، جعفری خرد شده، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، ادویه کاری و مغز نان باگت خیس شده در شیر را به گوشت اضافه کنید و همراه تخم مرغ خوب ورز دهید.
از مایه مقداری بردارید وبه صورت کلوچه گرد در آوردید و در آرد بغلتانید. حالا کلوچه‌های آماده شده را در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید. (حرارت خیلی ملایم باشد تا مغز آن پخته شود). بعد از پخت، کلوچه‌ها را در سینی فر بگذارید و کمی پنیر گودا روی آن ها رنده کنید. فر را از قبل روی حرارت 200 درجه گرم کنید. سینی را در طبقه وسط فر به مدت 15 دقیقه قرار دهید.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید