غذاي اصلي/ کلوچه گوشت؛ غذاي پر طرفدار بچه ها
خراسان/ چي لازم دارم: سير - 2 حبه مغز نان باگت - يک ونيم پيمانه شير – نصف پيمانه پياز - يک عدد روغن براي سرخ کردن - به ميزان لازم گوشت چرخ کرده -500 گرم جعفري ساطوري -3 قاشق سوپخوري رب گوجه فرنگي -يک قاشق سوپخوري نمک و فلفل و ادويه کاري - به ميزان لازم تخم مرغ -يک عدد پنير گودا -80 گرم چطور بپزم: مغز نان باگت را در شير خيس کنيد. پياز را با رنده درشت رنده و در کمي روغن تف دهيد. سير را ريز خرد و به پياز اضافه کنيد. سپس گوشت چرخ کرده را در ظرفي بريزيد، ورز دهيد تا چسبندگي پيدا کند. پياز، جعفري خرد شده، رب گوجه فرنگي، نمک، فلفل، ادويه کاري و مغز نان باگت خيس شده در شير را به گوشت اضافه کنيد و همراه تخم مرغ خوب ورز دهيد. از مايه مقداري برداريد وبه صورت کلوچه گرد در آورديد و در آرد بغلتانيد. حالا کلوچههاي آماده شده را در روغن داغ با حرارت ملايم سرخ کنيد. (حرارت خيلي ملايم باشد تا مغز آن پخته شود). بعد از پخت، کلوچهها را در سيني فر بگذاريد و کمي پنير گودا روي آن ها رنده کنيد. فر را از قبل روي حرارت 200 درجه گرم کنيد. سيني را در طبقه وسط فر به مدت 15 دقيقه قرار دهيد.