آخرین خبر/ چی لازم دارم:
▫️تخم مرغ ۴ عدد
▫️آرد ۵ قاشق غذاخوری
▫️ ماست شیرین ۴ قاشق غذاخوری
▫️ بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
▫️وانیل یک قاشق مرباخوری سرپر
موادلازم شربت :
آب یک لیوان شکر ،یک لیوان گلاب، نصف لیوان زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم ،هل ۴ عدد
مواد میانی:
پودر دارچین یک قاشق غذاخوری
پودر گل سرخ یک قاشق غذاخوری
گردو خرد شده نصف لیوان
چطور بپزم:
خاگینه مغزدار آب و شکر رو با هم مخلوط کرده و دانه های هل رو می شکنیم و داخل شربت میندازیم و روی حرارت ملایم گاز میزاریم وتا به جوش بیاد و وقتی شربت به جوش آمد زعفران رو اضافه میکنیم و بعد چند دقیقه از رو حرارت برمی داریم و گلاب رو اضافه میکنیم و کنار میزاریم تا خنک بشه. تخم مرغ ها و وانیل را با هم زن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد ماست رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر آرد رو با بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام اضافه میکنیم. ظرف مورد نظر رو روی حرارت ملایم گاز میزاریم و نصف مواد رو ریخته ودر ظرف میزاریم تا خودشو بگیره بعد مواد میانی رو یکدست پهن میکنیم و و باقی مانده مواد رو آرام میریزیم ودر ظرف رو میزاریم تا خودشو بگیره بعد خاگینه رو بر می گردونیم و تا روی دیگه اش هم طلایی بشه بعد که خاگینه کامل پخته شد در ظرف مورد نظر بر می گردونیم و و شربت خنک رو کم کم میریزیم تا جایی که شربت به خوردش بره و تا جایی اضافه کنید که خاگینه آبکی نشه.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید