عصرانه/ کيک توت فرنگي ساده
ايران کوک/ کيک توت فرنگي ساده يکي از آسانترين، زيباترين و خوشمزهترين کيکهايي است که ميتوان تهيه کرد و به ويژه در فصل تابستان با توت فرنگي تازه و آبدار لطف خاصي دارد. مواد لازم براي اين کيک هم خيلي ساده و معمولاً دم دست هستند. ميتوانيد کيک ساده توت فرنگي را به عنوان عصرانه همراه با يک نوشيدني خنک ميل کنيد يا آن را پس از غذا به عنوان دسر سرو کنيد. همچنين ميتوانيد براي جلوه بيشتر کمي خامه قنادي ساده روي آن اسپري کنيد يا آن را همراه با بستني وانيلي سرو نماييد. بهتر است قبل از تهيه کيک توت فرنگيها را آماده و از وسط نصف کنيد. تا وقتي مايه کيک آماده شد بلافاصله آنها را روي کيک بچينيد. پس از آن فقط کافي است کمي شکر روي توت فرنگي بپاشيد و کيک را در فر بپزيد. مواد لازم براي کيک توت فرنگي ساده آرد سفيد 1 و 1/2 پيمانه بيکينگ پودر 1 و 1/2 قاشق چايخوري نمک 1/2 قاشق چايخوري کره 6 قاشق غذاخوري + براي چرب کردن قالب شکر 1 پيمانه و 2 قاشق غذاخوري تخم مرغ 1 عدد عصاره وانيل 1 قاشق چايخوري شير 1/2 پيمانه توت فرنگي بدون برگ 300 گرم طرز تهيه کيک توت فرنگي ساده ابتدا فر را با دماي ۱۷۵ درجه سانتيگراد روشن کنيد تا گرم شود. کف و ديوارههاي يک قالب گرد حدوداً ۲۲ سانتي را با کره نرم شده چرب کنيد. در يک کاسه متوسط، آرد، بيکينگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنيد و کنار بگذاريد.در کاسه ديگري کره نرم شده و۱ پيمانه شکر را با همزن خوب بزنيد تا رنگ روشن و حالت پوک پيدا کند (حدود ۳ دقيقه). تخم مرغ و اسانس وانيل را به آن اضافه کنيد و با سرعت کم بزنيد تا ميکس شوند. حال به تدريج مخلوط آرد و شير را يکي در ميان اضافه کنيد و همزمان با سرعت کم هم بزنيد تا مايه يکدست و غليظي حاصل شود. مايه کيک را داخل قالب بريزيد و سطحش را با ليسک صاف کنيد. توت فرنگيها را که از قبل برگشان جدا شده از وسط نصف کنيد. سپس آنها را روي سطح کيک به طور منظم بچينيد. ۲ قاشق شکر باقيمانده را روي توت فرنگيها بپاشيد. قالب را به فر منتقل کنيد. بعد از گذشت ۱۰ دقيقه درجه فر را به ۱۶۰ درجه سانتيگراد کاهش دهيد و بگذاريد تا کيک کمي طلايي شود و خلال دندان تميز از آن بيرون بيايد که حدوداً يک ساعت طول ميکشد. کيک توت فرنگي ساده را با خامه يا بستني وانيلي سرو کنيد. نکته: ميتوانيد کيک توت فرنگي ساده را تا چند روز در ظرف در بسته در دماي اتاق نگهداري کنيد.