ایران کوک/ کشک بادمجان را همه شنیده اید و امتحان کرده اید. میدانید که چقدر ساده و خوشمزه است. اما شاید اسم کشک و سیب زمینی به گوشتان نخورده باشد. این غذای بسیار خوشمزه تنها با چند ماده ساده در چند دقیقه حاضر میشود. فقط کافی است سیب زمینی را از قبل پخته باشید. در این صورت میتوانید در کمترین زمان ممکن شام دلچسب و لذیذی برای خود و عزیزانتان تهیه کنید.

مواد لازم برای کشک و سیب زمینی
سیب زمینی بزرگ 5 عدد
کشک 1 پیمانه
سیر 5 عدد
نعناع خشک و نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه کشک و سیب زمینی
سیب زمینی ها را بپزید سپس بکوبید یا رنده کنید.داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سیرها را بکوبید یا رنده کنید سپس در روغن سرخ کنید. سیب زمینی کوبیده را به سیرهای سرخ شده اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. کشک ، نعناع ، نمک و فلفل را به سیب زمینی ها اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا غذا جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و با کشک ، نعناع داغ ، سیر داغ ، پیاز داغ و … تزیین و سرو کنید ( برای تهیه نعناع داغ باید نعنای خشک را در مقداری روغن تفت دهید).

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید