فست فود سنتي فقط کشک و سيب زميني!
ايران کوک/ کشک بادمجان را همه شنيده ايد و امتحان کرده ايد. ميدانيد که چقدر ساده و خوشمزه است. اما شايد اسم کشک و سيب زميني به گوشتان نخورده باشد. اين غذاي بسيار خوشمزه تنها با چند ماده ساده در چند دقيقه حاضر ميشود. فقط کافي است سيب زميني را از قبل پخته باشيد. در اين صورت ميتوانيد در کمترين زمان ممکن شام دلچسب و لذيذي براي خود و عزيزانتان تهيه کنيد.
مواد لازم براي کشک و سيب زميني
سيب زميني بزرگ 5 عدد
کشک 1 پيمانه
سير 5 عدد
نعناع خشک و نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهيه کشک و سيب زميني
سيب زميني ها را بپزيد سپس بکوبيد يا رنده کنيد.داخل ماهيتابه مقداري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا داغ شود. سيرها را بکوبيد يا رنده کنيد سپس در روغن سرخ کنيد. سيب زميني کوبيده را به سيرهاي سرخ شده اضافه کنيد و چند دقيقه تفت دهيد. کشک ، نعناع ، نمک و فلفل را به سيب زميني ها اضافه کنيد و حرارت را کم کنيد تا غذا جا بيفتد سپس در ظرف بکشيد و با کشک ، نعناع داغ ، سير داغ ، پياز داغ و … تزيين و سرو کنيد ( براي تهيه نعناع داغ بايد نعناي خشک را در مقداري روغن تفت دهيد).