ایران/ ما به شما مادران عزیز همراه با بازگشایی مدارس چند نوع ساندویچ را آموزش می‌دهیم که مواد آنها علاوه بر اینکه با ذائقه بچه‌ها جور است، برای آنها مفید و مغذی بوده و یک میان وعده خوب شمار می‌آیند.

کوکوی ذرت و پنیر
مواد لازم
ذرت پخته شده 2پیمانه
تخم مرغ 3-4عدد
پنیر چدار 2/1پیمانه
شیر 2قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به اندازه نیاز
طرز تهیه
تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و کاملاً هم می‌زنیم شیر، پنیر، ذرت و نمک را به آنها افزوده و خوب مخلوط می‌کنیم. اگر مایه به دست آمده خیلی شل بود کمی پودر نان باگت یا پودر سوخاری اضافه می‌کنیم. تابه‌ای را روی حرارت گذاشته روغن را در آن ریخته بعد از گرم شدن آن، از مواد با قاشق برداشته در روغن می‌ریزیم و با حرارت ملایم آنها را سرخ می‌کنیم، حتی می‌توانیم مایه را یکجا در تابه بریزیم و بعد از سرخ شدن برش بدهیم.

رول کره بادام زمینی و موز
مواد لازم
موز متوسط 1عدد
کره بادام ‌زمینی 3/1پیمانه
عسل 2 قاشق سوپخوری
لیموترش 1 برش
بادام زمینی بو نداده مقداری
نان تست
طرز تهیه:
این مواد برای درست کردن 3ساندویچ است ابتدا موز را پوست بکنید و نازک حلقه‌حلقه کنید. حلقه‌های موز را داخل ظرف بریزید و روی آن آب لیموترش بریزید تا موزها تغییر رنگ ندهند. سپس کره بادام ‌زمینی را با کارد روی سطح نان تست بمالید. موزها را روی آن نان بچینید و عسل را روی تمام مواد بریزید و روی هر موز یک نیمه بادام زمینی گذارید و لایه دیگر نان را روی آنها قرار دهید. در صورت تمایل می‌توانید به جای نان تست از نان باگت یا لواش استفاده کنید.

ساندویچ چوبی
مواد لازم
گوشت سینه مرغ بدون استخوان 12تکه
هویج متوسط پخته 2تا3 عدد
سیب‌زمینی متوسط پخته 1عدد
خیار شور متوسط 10 عدد
پنیر گودا 100 گرم
گوجه فرنگی مینیاتوری چند عدد
طرز تهیه
گوشت سینه مرغ ،سیب زمینی،هویج و پنیر گودا و خیار شور را به صورت مکعب‌های یک اندازه برش بزنید. مرغ‌ها را به همراه کمی روغن و نمک در تابه‌ای روی شعله با حرارت کم قرار دهید تا هم کاملاً بپزد و هم تفت داده شود. سپس از تمامی مواد که همه تقریباً به یک اندازه هستند به هر ترتیبی که تمایل دارید به سیخ‌های چوبی بزنید. رنگ آمیزی که در این ساندویچ چوبی به کار رفته، می‌تواند اشتهای بچه‌ها را برای خوردن یک میان وعده خوب برانگیزد.

اسنک گوشت و قارچ
مواد لازم
گوشت چرخ کرده 300گرم
قارچ 200گرم
فلفل دلمه‌ای 1عدد بزرگ
گوجه فرنگی 2عدد متوسط
پنیر پیتزا به اندازه لازم
نان تست به تعداد مورد نیاز
طرز تهیه
گوشت چرخ کرده را در تابه‌ای به همراه روغن مایع کمی تفت می‌دهیم و بعد قارچ و فلفل دلمه‌ای شسته خرد شده را به آن می‌افزاییم و می‌گذاریم با هم کمی بپزند. چند قطره آبلیمو اضافه می‌کنیم تا قارچ‌ها جمع و سیاه نشوند. روی نان‌های تست کمی سس گوجه ریخته، از مایه گوشت و قارچ و فلفل روی آن می‌ریزیم، گوجه فرنگی‌های شسته نگینی شده و بعد پنیر پیتزا را اضافه می‌کنیم سپس لایه دیگر نان را روی آن گذاشته و در دستگاه ساندویچ ساز آنها را آماده می‌کنیم.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید