با اين غذاها مادري محبوب شويد
ايران/ ما به شما مادران عزيز همراه با بازگشايي مدارس چند نوع ساندويچ را آموزش ميدهيم که مواد آنها علاوه بر اينکه با ذائقه بچهها جور است، براي آنها مفيد و مغذي بوده و يک ميان وعده خوب شمار ميآيند. کوکوي ذرت و پنير مواد لازم ذرت پخته شده 2پيمانه تخم مرغ 3-4عدد پنير چدار 2/1پيمانه شير 2قاشق سوپخوري نمک به ميزان لازم روغن سرخ کردني به اندازه نياز طرز تهيه تخم مرغها را در ظرفي شکسته و کاملاً هم ميزنيم شير، پنير، ذرت و نمک را به آنها افزوده و خوب مخلوط ميکنيم. اگر مايه به دست آمده خيلي شل بود کمي پودر نان باگت يا پودر سوخاري اضافه ميکنيم. تابهاي را روي حرارت گذاشته روغن را در آن ريخته بعد از گرم شدن آن، از مواد با قاشق برداشته در روغن ميريزيم و با حرارت ملايم آنها را سرخ ميکنيم، حتي ميتوانيم مايه را يکجا در تابه بريزيم و بعد از سرخ شدن برش بدهيم. رول کره بادام زميني و موز مواد لازم موز متوسط 1عدد کره بادام زميني 3/1پيمانه عسل 2 قاشق سوپخوري ليموترش 1 برش بادام زميني بو نداده مقداري نان تست طرز تهيه: اين مواد براي درست کردن 3ساندويچ است ابتدا موز را پوست بکنيد و نازک حلقهحلقه کنيد. حلقههاي موز را داخل ظرف بريزيد و روي آن آب ليموترش بريزيد تا موزها تغيير رنگ ندهند. سپس کره بادام زميني را با کارد روي سطح نان تست بماليد. موزها را روي آن نان بچينيد و عسل را روي تمام مواد بريزيد و روي هر موز يک نيمه بادام زميني گذاريد و لايه ديگر نان را روي آنها قرار دهيد. در صورت تمايل ميتوانيد به جاي نان تست از نان باگت يا لواش استفاده کنيد. ساندويچ چوبي مواد لازم گوشت سينه مرغ بدون استخوان 12تکه هويج متوسط پخته 2تا3 عدد سيبزميني متوسط پخته 1عدد خيار شور متوسط 10 عدد پنير گودا 100 گرم گوجه فرنگي مينياتوري چند عدد طرز تهيه گوشت سينه مرغ ،سيب زميني،هويج و پنير گودا و خيار شور را به صورت مکعبهاي يک اندازه برش بزنيد. مرغها را به همراه کمي روغن و نمک در تابهاي روي شعله با حرارت کم قرار دهيد تا هم کاملاً بپزد و هم تفت داده شود. سپس از تمامي مواد که همه تقريباً به يک اندازه هستند به هر ترتيبي که تمايل داريد به سيخهاي چوبي بزنيد. رنگ آميزي که در اين ساندويچ چوبي به کار رفته، ميتواند اشتهاي بچهها را براي خوردن يک ميان وعده خوب برانگيزد. اسنک گوشت و قارچ مواد لازم گوشت چرخ کرده 300گرم قارچ 200گرم فلفل دلمهاي 1عدد بزرگ گوجه فرنگي 2عدد متوسط پنير پيتزا به اندازه لازم نان تست به تعداد مورد نياز طرز تهيه گوشت چرخ کرده را در تابهاي به همراه روغن مايع کمي تفت ميدهيم و بعد قارچ و فلفل دلمهاي شسته خرد شده را به آن ميافزاييم و ميگذاريم با هم کمي بپزند. چند قطره آبليمو اضافه ميکنيم تا قارچها جمع و سياه نشوند. روي نانهاي تست کمي سس گوجه ريخته، از مايه گوشت و قارچ و فلفل روي آن ميريزيم، گوجه فرنگيهاي شسته نگيني شده و بعد پنير پيتزا را اضافه ميکنيم سپس لايه ديگر نان را روي آن گذاشته و در دستگاه ساندويچ ساز آنها را آماده ميکنيم.