نمناک/ نان شیرمال یکی از نان های خوشمزه است که در این مطلب دستور تهیه نان شیرمال سنتی را برای شما آماده کرده ایم.
چی لازم دارم:
آرد سفید :300 گرم
روغن مایع :1/3 پیمانه
پودر شکر :3/4پیمانه
زرده تخم مرغ :4 عدد
گلاب : 1/6 پیمانه
اسانس هل :3 قطره یا 1 قاشق چای خوری
پودر هل و بکینگ پودر :1 قاشق چایخوری پر
آب زعفران :برای روی نان
زرده تخم مرغ :1 عدد
کنجد :برای روی نان
چطور بپزم:
4 عدد زرده تخم مرغ را به همراه پودر هل و شکر در ظرفی ریخته و با هم زن برقی خوب هم بزنید تا با هم ترکیب و کرم رنگ شوند.بعد روغن را اضافه کنید و هم بزنید.
بکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید و کم کم به مخلوط تخم مرغ و روغن اضافه کنید و تا جایی که بتوان خمیر را با دست ورز داد ریختن آرد را ادامه دهید.
وقتی خمیر نرم شد و به دست نچسبید آن را با وردنه به ضخامت 1 سانتی متر باز کنید و با قالب های بیضی خمیر را تقسیم کنید.
فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و سینی فر را چرب کنید و خمیر های قالب زده را داخل سینی بچینید.سپس روی خمیر ها را با زعفران ، کنجد و زرده تخم مرغ زده شده بمالید. و به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید