کتاب کاله/ پنیر در یخچال اکثر خانواده‌های ایرانی پیدا می‌شود. کمتر کسی است که در وعده صبحانه پنیر را از قلم بیندازد. کدبانوهای ایرانی از قدیم بسیاری از خوراکی‌های مورد استفاده خانواده را در منزل و به صورت خانگی تهیه می‌کردند. پنیر هم از این دسته مواد خانگی مستثنی نبوده است و آن را با روش‌های مختلف تهیه می‌کردند.
چی لازم دارم و چه جوری درست میشه:
برای تهیه پنیر با مایه پنیر، به مانند روش‌هایی که قبلا منتشر کرده‌ایم، ابتدا باید شیر را بجوشانید. سپس آن را کنار می‌گذارید تا مقداری خنک شود به حدی که دمای آن به حدود ۴۰ درجه سانتیگراد برسد. سپس مایه پنیر را در آن بریزید و مخلوط کنید و بعد مدتی صبر کنید تا کم کم شیر به پنیر تبدیل شود. زمان مورد نیاز برای تهیه پنیر خانگی با این روش، ۱۵ دقیقه است. بعد از این مدت پنیر آماده است.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید